Salı, Nisan 23, 2024

Türk Firmanın Tasarladığı Povie İsimli iPhone Sabitleme Aparatı Çok Tuttu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Edelkrone adlı Türk firması tarafından tasarlanan ve yurt dışında çok fazla tutan Povie isimli iPhone sabitleme aparatı çok fazla ilgi görüyor. Boynunuza asarak telefonu elinizde tutmadan kolayca video ve fotoğraf çekebilmenizi sağlayan Povie hakkında detaylar ve özellikler haberimizde.

Türk Şirket Geliştirdi, Çok Tuttu

Açıkçası iPhone sektörü şuanda bu gibi geliştirmelere ve yeniliklere çok açık olduğu için, mantık çerçevesine sığabilecek ve insanların işlerini kolaylaştırabilecek her türlü ek geliştirmeler gerçekten çok tutuyor. Elderkrone adlı Türk firması da Povie ismini verdiği iPhone sabitleme aparatı sayesinde kullanıcıların kolayca fotoğraf ve video çekebilmelerini sağlayan değişik bir aksesuar olarak nitelendiriliyor.

povie-edelkrone-2
Birazdan aşağıdaki videoda izleyeceğiniz gibi Povie şuan için sadece iPhone cihazlarda satılıyor. Normalde fotoğraf ve video çekerken elinize alarak bir poz ayarlamanız ve titrememeniz gerekiyor. Ancak Povie tüm bunları sizin için yapabiliyor.

povie
Aksesuarın temelinde video çekimlerine farklı boyutlar kazandırmak için üretildiği belirtilirken, insanlar tarafından çok ilgi gördü. Zira biz bu şekilde tasma takar gibi kullanmaya her ne kadar karşı da olsak, yurt dışında bu aksesuar çok tuttu.

povie-2
YouTuber’lar Tarafından İlgi Odağı

Genellikle Vlog çeken arkadaşlarımız için akıllı telefonlarının kameralarını kaliteli bir hale getirip, sabit ve titreme olmadan güzel görüntüler elde edilebiliyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Povie’nin kullanım videosu ile sizleri baş başa bırakalım. Son olarak Povie‘nin piyasa satış fiyatının Türkiye’de 140 TL olacağını belirtelim.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler