Cuma, Nisan 26, 2024

Lenovo GeForce RTX 4090 Sızdı! Dev Ekran Kartı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nvidia’nın yeni ekran kartı serisi içerisinde tepe model olarak gelecek RTX 4090 artık ortaya çıktı desek yeridir. Bir bir sızıntılarda da boy gösteren ekran kartı için bir sızıntı da Lenovo taraflı yaşandı. Lenovo GeForce RTX 4090 modelinin, görüntüsü ortaya çıktı.

Markanın yine kendi hazır sistemlerinin içerisinde kullanmak üzere hazırladığı düşünülen yeni ekran kartı, tam bir dev desek yeridir. Öyle ki yeni soğutucu tasarımıyla beraber kart, 4 yuvalı tasarıma geçtiğini işaret ediyor.

Lenovo GeForce RTX 4090 için Şimdilik İsim Belli Değil

Markanın Legion hazır sistemlerinde yer alacağı söylenen kartın tam olarak nasıl isimlendirileceği ise net değil. Zira isimlendirme kısmında net olarak bir görüntü yok. Bu görsellere göre net olan, dev boyutlarda bir kartın sunulacağı.

Diğer taraftan kartın 12VHPWR konektörünü kullanacağı da söylenmekte. Yani PCIe 5.0 desteği de öne çıkmış olacak.

Lenovo GeForce RTX 4090

Her ne kadar Lenovo bu kartı kendi sistemleri içerisinde kullanacak olsa da muhtemelen Nvidia tanıtımından sonra, dev boyutlara sahip Lenovo RTX 4090 modeli hakkında da daha fazla bilgi alırız. Şimdilik sızdırılan görsellerle idare edelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler