Cuma, Nisan 26, 2024

Lenovo Legion Y90 Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi Lenovo’nun yakın zamanda Legion Y90 adında yeni bir oyun odaklı akıllı telefon piyasaya sürülmesi bekleniyor ve bugün ortaya çıkan sızıntılar doğrultusunda akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacağını öğrendik.

Lenovo Legion Y90, 144Hz yenileme hızına sahip, 6.92 inç boyutunda AMOLED ekran ile birlikte ve 720Hz dokunmatik örnekleme hızı ile piyasaya sunulacak. Ayrıca şirketin bir önceki modelde bulunan 90W’a kadar şarj hızlarına olanak tanıyan çift USB-C bağlantı noktalarını bu cihazda sunup sunmayacağını henüz bilmesekte 68W şarj teknolojisini sunan 5500 mAh kapasiteye sahip batarya ile gelecek.

Lenovo Legion Y90 teknik özellikleri

lenovo legion y90
Lenovo Legion Y90 Özellikleri Sızdırıldı! 2

Lenovo Legion Y90, 18 GB’a kadar RAM ve 512GB Depolama Alanı ile birlikte gelecek. Legion 2 serisinde gördüğümüze benzer çift X ekseni titreşim motoru ve simetrik arka kapak tasarımına sahip olacak. Geçtiğimiz sene Lenovo’nun bu akıllı telefon ailesinde bir Pro sürümü vardı, bu sebepten ötürü bu modelde bir Y90 Pro modelinin gelmesi beklentilerin arasında fakat henüz bu konuda bir sızıntı ortaya çıkmadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler