Cuma, Nisan 26, 2024

General Mobile GM 22 Geliyor! İşte Tarih

Paylaş

silkroad gaminggentr

General Mobile, bir sonraki akıllı telefon serisi için beklenen haberi verdi. Markanın GM serisini devam ettireceği model olan General Mobile GM 22 için bir tanıtım tarihi açıklandı.

Yine öyle amiral gemilerini zorlayacak bir akıllı telefon beklemiyoruz ama yerli akıllı telefon olarak değerlendirilmesi nedeniyle belki fiyat avantajı sunacak bir model görebiliriz.

Şimdilik nasıl özellikleri bulunacağı konusunda bilgilerin olmadığı akıllı telefon modelinin ne zaman tanıtılacağından ve gelecek diğer sürprizden söz edelim.

General Mobile GM 22 Tanıtımı, 25 Ocak’ta Yapılacak

Yeni akıllı telefon için tanıtım önümüzdeki hafta yapılacak. Telefonun 25 Ocak itibariyle duyurulması bekleniyor. Ama bu kez sadece bir akıllı telefon görmeyeceğiz. GM serisi devam ediyor ona lafımız yok. Bu kez bir de akıllı saat karşımızda olacak.

Kaçırmayın: Galaxy S22 Etkinliği Duyuruldu

Belki telefondan daha fazla heyecanlandıracak akıllı saat GM Watch adıyla gelecek. Neden heyecanlandıracak diyorum çünkü akıllı saat modellerinde uygun fiyatlı seriler arar olduk. 4-5 bini zorlayan hatta geçen çok model var.

Belki GM Watch fiyat performans skalası içerisinde güzel bir alternatif sunabilir. Haliyle akıllı saatin daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum.

General Mobile GM 22

Tekrar akıllı telefona dönecek olursak, beklentiler dahi ortaya çıkmış değil. Şunu biliyoruz ki GM 21 Pro modelinde, MediaTek Helio G90 işlemcisi kullanılmış ve 6.67 inç IPS LCD ekrana yer verilmişti.

Yani bahsettiğim gibi öyle amiral gemisi modellerini zorlayacak bir seri olmamıştı. Muhtemelen nesil güncellemesi olacak ama aynı seviyelerde bir seri gelecektir diye düşünüyorum. Tanıtımdan sonra bakalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler