Cuma, Mart 29, 2024

OPPO Find X5 ile ilgili Yeni Detaylar İnternete Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OPPO Find X5, Çin merkezli teknoloji üreticisinin yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonu olacak ve Mart ayında gerçekleştirilecek bir lansman ile resmiyet kazanmasını bekliyoruz. Bir süredir akıllı telefon hakkında çeşitli söylentiler internette dolaşıyor fakat halen akıllı telefon hakkında bilmediğimiz birçok önemli detay var ve son zamanlarda popüler haber sitesi Digital Chat Station, yeni nesil amiral gemisi akıllı telefon hakkında bazı önemli detayları gün yüzüne çıkararak akıllı telefonun güç alacağı çip, kamera ve şarj hızları hakkında bir takım önemli bilgiyi internete sızdırdı.

DCS’ye göre Oppo Find X5, MediaTek’in Dimensity 9000 yonga setinden güç alıyorken abisi olan ‘Pro’ modeli ise Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden gücünü alacak. Giriş seviyesi Find X5 modeli, en yüksek konfigürasyonlar sahip varyantı ile aynı standartlara sahip olmayacak.

Ters Kablosuz Şarj teknolojisine sahip 5000 mAh’lik batarya!

oppo find x5 pch
OPPO Find X5 ile ilgili Yeni Detaylar İnternete Sızdırıldı! 2

Kamera konusuna gelecek olursak, Find X5’in arka tarafındaki kamera kümesinde 50 MP çözünürlüğünde ana kamera ve 13 MP çözünürlüğünde bir sensör yer alıyor olacak fakat sensör boyutu, diyafram aralığı gibi diğer önemli teknik detaylar halen daha bilinmezlerin arasında gizemini korumaya devam ediyor. Oppo Find X5, 80W’a kadar hızlı kablolu şarj, 50W’a kadar kablosuz şarj ve 10W’a kadar ters kablosuz şarj teknolojilerini sunan 5000 mAh kapasiteye sahip batarya ile gelecek.

Önceden internete düşen söylentilere göre yeni nesil Oppo Find X5, 1080 X 2400 piksel çözünürlüğe sahip 6.78 inç ekrana sahip olacak. Daha düşük RAM ve depolama alanı varyantlarının olup olmayacağı bilinmemekte olup minimum 8GB RAM ve 256 GB Depolama Alanı sunacağı bildiriliyor. 32 MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunacak olan Oppo Find X5’in Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler