Çarşamba, Nisan 24, 2024

Lenovo Tablet Kültürünü Değiştiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en iyi bilgisayar üreticilerinden olan Lenovo yeni tableti Yoga Book‘u satışa sundu. Şık tasarımlarıyla her zaman ön planda olan Lenovo bu sefer de tasarımdan taviz vermiyor. Gerçek mürekkepli kalemi ile yeni Yoga Book sadece 690 gr ağırlığa ve 4,05 mm kalınlığa sahip. Daha teknik detaylardan bahsetmeden önce ürün prekende satış mağazalarında ve Türkiye’nin büyük satış mağazaları olan TeknoSa, Vatan Bilgisayar ve Media Markt’te satışta olduğunu belirtelim.

Üstte de bahsettiğim gibi gerçek mürekkepli kalemi bulunan tablet, kağıda alınmış notları yada çizimleri anında dijitalleştirebilme özelliğiyle ön plana çıkıyor. İkisi bir arada tabletler arasında en ince tabletin  Yoga Book olduğunu belirtmekte fayda var. Lenovo yni cihazında 12 saate kadar pil ömrü vaat ediyor. Üç farklı renk seçeneği ile sunulan tabletin çizim yapılan alanı istenirse tek dokunuşla dijital olarak ortaya çıkan Halo klavyeye dönüşüyor ve Yoga Book sizlere gerçek bir laptop deneyimi yaşatıyor. 

lenovo

Android veya Windows olmak üzere iki farklı işletim sistemi seçeneğiyle satışa sunulan Yoga Book 64 Gb dahili belleği ile geliyor. Özelliklerinden kabaca bahsettiğim cihaza göz atmak isterseniz aşağıdaki resimleri inceleyebilir, fiziksel olarak incelemek içinse en yakın satış mağızasına uğrayabilirsiniz.

lenovo2

lenovo3

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler