Cuma, Nisan 19, 2024

Lenovo YOGA Pad Pro, 24 Mayıs Tarihinde Piyasaya Sürülüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo YOGA Pad Pro bir süredir haberlerde yer alıyor. Resmi sürümünden önce şirket, Weibo‘daki özelliklerini yayınlıyordu. Dünyanın en büyük PC üreticisi şimdi ürünün lansman tarihini de açıkladı.

Lenovo YOGA Pad Pro 24 Mayis Tarihinde Piyasaya Suruluyor 1

Yaklaşan Lenovo YOGA Pad Pro, şirketin ürettiği üst düzey bir Android tablet konumunda bulunuyor. Lenovo Xiaoxin Pad Plus adlı orta sınıf bir tablet ve Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2021 adlı başka bir premium tabletin eşlik etmesi bekleniyor.

Lenovo YOGA Pad Pro 24 Mayis Tarihinde Piyasaya Suruluyor 2

Resmi Lenovo YOGA hesabı, 7 Mayıs’ta Weibo’da YOGA Pad Pro için bir teaser yayınladı. Bu gönderi, tabletin ekranını vurguluyordu. Her şeyden önce şirket, tabletin lansman tarihini de bu yayının yorum bölümünde açıkladı.

Lenovo YOGA Pad Pro 24 Mayis Tarihinde Piyasaya Suruluyor 3

Bir Weibo kullanıcısı, YOGA Pad Pro’nun lansman tarihini soran söz konusu gönderiyle yanıt verdi. Şaşırtıcı bir şekilde resmi Lenovo YOGA hesabı, ürünün 24 Mayıs tarihinde piyasaya sürüleceğini belirtti.

resim 2021 05 10 124220

Teaser’lara bakacak olursak Lenovo YOGA Pad Pro, Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2021 ve Lenovo Xiaoxin Pad Plus olmak üzere üç yeni Lenovo tableti 24 Mayıs tarihinde piyasaya çıkabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler