Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Z Fold Tablet için Patent Başvurusu Yapıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung tarafından yapılan yeni bir Avrupa ticari marka başvurusu, şirketin Samsung Z Fold markası adı altında katlanabilir bir tablet çıkarmak istediğini doğruladı. Samsung’un 2022’nin başlarında, Samsung Galaxy Z Fold‘dan bile daha büyük bir ekrana sahip üç bölmeli çift katlanabilir bir akıllı telefon çıkaracağı söyleniyor.

Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’ne (EUIPO) 23 Nisan 2021 tarihinde yapılan ticari marka başvurusu, hem akıllı telefonlar hem de en önemlisi tabletler için geçerli olduğunu belirtiyor.

samsung galaxy z fold tablet2 1200x850 1
Samsung Galaxy Z Fold Tablet için Patent Başvurusu Yapıldı! 2

Samsung’un geçen sene Samsung Galaxy Z Fold ve Samsung Galaxy Z Flip serisi için başvurduğu Galaxy Z markasından önemli ölçüde farklı. Z işareti, bir kez olsun, cihazın potansiyel şeklini oldukça açıklıyor çünkü bu cihaz diğer modeller gibi bir kere değil iki kere katlanabilecek.

Samsung’un katlanan tabletinin şu anda 2022 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni bir Ultra-ince cam kullanması ve Samsung’un S-Pen kalemini desteklemesi bekleniyor. Cihaz, Samsung’un bu yıl Temmuz ayında piyasaya çıkması beklenen Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Samsung Galaxy Z Flip 3 modellerinin tanıtımına ek olarak tanıtılabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler