Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung’tan Z Fold Tablet Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Esnek ekranlar çok çeşitli form faktörlerinin oluşmasına sebep oluyor ve bunlardan biri, akıllı telefon boyutundaki bir cihazın büyük bir tablete dönüşmesine izin veren üç katlı (veya Z şeklinde katlamalı) bir ekrandır. 2019 yılında alınan bir patent, Samsung’un bu fikir üzerinde çalıştığını gösteriyor ve cihazın yakın zamanda piyasaya çıkacağına dair bazı söylentileri ortaya çıkarıyor. Şimdi ise GizmoChina, cihazın gerçekten bir ürün olduğunu ve bir yıldan kısa bir süre içinde piyasaya çıkabileceğini aktardı.

Güvenilir habercilerden Yogesh tarafından, üçe katlanan tabletin 2022 yılının birinci çeyreğinde Samsung Galaxy Z Fold Tab olarak piyasaya sürüleceğini öğrendik. Cihaz, Samsung Galaxy Z Flip 3 ve Samsung Galaxy Fold 3’ü piyasaya sürmek için Samsung’un yaklaşan Unpacked etkinliği olarak tanıtılabilir. Bildirildiğine göre pazarlama ekibi hala bu stratejiyi tartışıyor.

Üç kez katlanabilecek olan cihaz sözde daha güçlü bir UltraThin Glass’a sahip olacak ve bu nedenle hibrit S-Pen’i doğal olarak destekleyebilecek. GizmoChina tarafından aktarılan bu ayrıntılar şimdilik doğru olsa da, daha fazla geliştirmeyle birlikte değişiklikler olabileceğini belirtiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler