Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Voice ekibinden Evan Blass sayesinde Samsung’un habersiz Tab A7 Lite tabletinin görüntüleri sızdırıldı. Görüntüler, tek bir arka kameralı ve flaşa sahip olmayan, bütçe dostu bir tablet gösteriyor. Dahili olarak tabletin 3 GB RAM’i ve 5,100 mAh kapasitesinde pili ile eşleştirilmiş mütevazı bir MediaTek Helio P22T işlemcisi olduğunu öğrendik.

Samsung Tab A7 Lite, WalkingCat tarafından bir Şubat sızıntısı olduğuna inanılması halinde, Samsung’un Haziran ayında piyasaya sürmesi beklenen iki “Lite” tablet modellerinden yalnızca bir tanesi. Diğeri ise WalkingCat’e göre Tab A7 Lite’daki 8,7 inç’e kıyasla daha büyük 12,4 inç ekrana sahip Galaxy Tab S7 Lite modeli. GalaxyClub.nl daha önce Galaxy Tab S7 Lite’ın 5G veya yalnızca Wi-Fi bağlantısı ile kullanılabileceğini ve 4GB RAM’li bir Snapdragon 750G işlemci ile güçlendirilebileceğini bildirmişti. Mevcut renk seçeneklerinin pembe, yeşil, siyah ve gümüşü içerdiği söyleniyor.

Gelecek olan Lite sürüm tabletler, geçen sene tanıtılan ana sürümü takip ediyor olacak. Hem Galaxy Tab S7 hem de Galaxy Tab A7, harika ekranlara ve hoparlörlere sahipti, bu da onları genel medya tüketimi için mükemmel bir seçim haline getirdi. Her ikisi de üretkenlik konusu için pek uygun olmasa da, yeterince uygun fiyatlara sahip olmaları halinde bu, yaklaşan tabletler için önemli olmayabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler