Perşembe, Nisan 25, 2024

Lenovo’dan Akıllı Gözlük Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir sızıntı, Lenovo‘nun ThinkReality akıllı gözlüklerinin yeni neslini piyasaya sürmeye hazır olduğunu ortaya çıkardı. 2019 yılında şirket ThinkReality A6 ismini artırılmış gerçeklik başlığını duyurdu ve bugün şirketin Lenovo ThinkReality A3 isimli bir kulaklık üzerinde çalıştığını öğrendik.

Platform bağımsızlığına sahip kulaklık, kurumsal tabanlı uygulamalar için tasarlanmış durumda ve Uzaktan Yardım gibi hayati AR (Artırılmış Gerçeklik) uygulamaları için anahtar teslimi onaylı çözümler sunar; Kılavuzlu İş Akışı ve Eğitim; Uzaktan Veri Görselleştirme ve Tasarım İşbirliği.

Lenovo thinkreality a3 smartglasses 2
Lenovo'dan Akıllı Gözlük Geliyor 2

ThinkReality A6 gibi, ThinkReality A3 de bir USB-C kablosuyla bir bilgisayara veya herhangi bir Motorola akıllı telefonuna (Qualcomm Snapdragon 800 veya sonraki seri işlemciler ve DisplayPort işlevselliği ile) bağlanabiliyor.

1080p’de entegre stereoskopik ekranlar sunarak kullanıcıyı 5 sanal ekrana kadar görüntülemeye getiriyorlar. 8MP RGB kamera, kullanım durumlarının uzaktan yönetimi için 1080p’ye kadar video çekmenize olanak sağlarken, iki balık gözü kamera, oda ölçeğinde izleme teknolojisine olanak tanır. Qualcomm Snapdragon XR1 platformundan güç alır ve ek güvenlik ve dayanıklılık için isteğe bağlı endüstriyel çerçevelerle özelleştirilebilir.

Kulaklıklı mikrofon setinin gücünü, kemere takılan büyük bir pille sağlanır; bu, kullanıcıların tamamen şarj edilmiş ikinci bir pili değiştirip tüm gün çalışmaya devam etmeleri anlamına geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler