Cuma, Nisan 26, 2024

Lenovo’nun Akıllı Saati Artık Google Fotoğraf Koleksiyonunuzu Sergileyebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo’nun akıllı saati ile olan hayal kırıklıklarından birisi de cihazın küçük ekranının benzer ürünler ile kıyaslandığında yapabileceği kadar şey yapmaması idi. Lansmanda, fotoğraf kitaplığınız için dijital resim çerçevesi gibi davranmanın temel işlevini dahi sunmuyordu. Bu Google Nes Hub akıllı ekranının dahi yapabileceği bir özellik.

Lenovo ve Google işbirliği ile artık akıllı saat, Google Fotoğraflar koleksiyonunuzun sergilenmesine olanak tanıyan bir güncelleme alarak bu sorunu ortadan kaldırmış oluyor. Eğer bir Lenovo akıllı saate sahip iseniz bu hafta içerisinde cihazınızı güncellemeniz gerekiyor, güncelleştirme gerçekleştikten sonra akıllı saat boşta iken Google Fotoğraf kütüphanenizden resimlerinizi gösterecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Google Fotoğraflar Servisini Kullanmıyorsanız?

Eğer ki Google Fotoğraflar servisini kullanan bir birey değilseniz bunun yerine direkt olarak Google’dan “öne çıkan” fotoğrafları görmenizi sağlayacak ayar seçeneğini aktifleştirebilirsiniz. Böylelikle gün içerisinde birbirinden farklı manzaraları tanıma şansınız olacak.

lenovo smart clock ile ilgili görsel sonucu

‘Hey Google’ tekrarlarına veda…

Google, yayınladığı bir blog yazısında, Akıllı Saat sahiplerinin artık “sürekli konuşma” modunu etkinleştirebileceğini ve bu yenilik sayesinde sürekli olarak her konuşmasının başında “Hey Google” demesine gerek kalmayacağını belirtmiş oldu.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler