Cuma, Nisan 26, 2024

LG, Cep Telefonlarını ve Dizüstü Bilgisayarlarını Birleştiriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG, Güney koreli teknoloji devi Samsung’un Microsoft ve Telefonunuz uygulamasıyla yakın işbirliğinden dolayı bir miktar baskı hissediyor olmalı, çünkü şirketin dizüstü bilgisayarları ve masaüstü bilgisayarları için Screenovate yazılımının akıllı telefonlara uzaktan erişim ve kontrol edebilmesi için lisans aldığı görülüyor.

İnternet ortamında daha çok Dell Mobile Connect olarak bilinen uygulama, akıllı telefon / bilgisaysar entegrasyonu için referans görevi gören uygulamalardandı, ancak geçtiğimiz sene boyunca Microsoft’un Telefonunuz uygulaması, özellikler ve işlevler açısından onu geride bıraktı.

Virtoo by LG uygulamasının hala sunabileceği çok şey var, ancak uygulama, bilgisayarınızdan mesajlaşma, telefon kişilerinize erişme, bilgisayarınızdan telefon görüşmeleri yapma, ekran yansıtma ve medyanıza doğrudan bilgisayarınızdan erişme gibi Microsoft’un Telefonunuz uygulamasının sunduğu bir dizi özelliklere sahip değil.

lg virtoo 3 1
LG, Cep Telefonlarını ve Dizüstü Bilgisayarlarını Birleştiriyor! 2

LG tarafından geliştirilen işlev Microsoft’un Telefonunuz (Your Phone) uygulaması ile neredeyse birebir aynı lakin Microsoft tarafından destek gören bir yazılım değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler