Cumartesi, Nisan 20, 2024

LG G6 Stoklarla Sınırlı Olarak Satış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli üretici LG yeni amiral gemisi olan LG G6 için gün sayıyor. Telekom operatör mağazalarında 19 Nisan tarihinde satışa çıkacağı gibi LG G6‘nın detayları da gün yüzüne çıktı.

LG G6’da Neler Farklı ?

Yeni amiral gemi LG G6 çok yakında Türkiye piyasasında yerini alacak. Renk modelleri olarak Astro Black, Ice Platinum ve Mystic White olmak üzere üç renk seçeneği ile karşılaşacağız. Yeni modelde ergonomik tasarım, dayanıklılık ve ekran ön plana çıkıyor.

İlk etap için LG G6 alacak kullanıcılar stoklarla sınırlı olarak telekom operatörlerinden LG Minibeam (PH 150) projektörü yanında hediye olarak alabilecekler.

LG G6 003

Teknik Detaylar

Yeni model Full Vision özellikli olduğu gibi, 2880 x 1440 px çözünürlüğe sahip. Aynı zamanda 5.7 inçlik QHD+ ekrana sahip olması gözümüzü almadı değil. Fakat tek elde kullanım açısından sıkıntı yaşatacağının altını çizelim. Özellikle küçük elli kullanıcılar bu önemli çizgiye dikkat etmeli.

LG G6 aynı zamanda 18:9 ekran oranını kullanan ilk akıllı telefon oluyor. Geleneksel 16:9 ekran oranına sahip akıllı telefonlar ile karşılaştırıldığında sağlamış olduğu daha çok izleme alanı ile oyun oynarken veya video izlerken ayrıca bir deneyim sunacak.

LG G6 004

Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler