Cuma, Nisan 26, 2024

Katlanabilir Telefon Galaxy X’in Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘tan katlanabilir telefon Galaxy X geliyor. Çıkış tarihi de sızdırıldı.

Samsung son yıllarda katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon üretimiyle uğraşıyor. Şu sıralar adı Galaxy X olarak geçen bu cihaz hakkında bildiklerimiz çok kısıtlı.

Daha öncede yapmış olduğumuz Galaxy X konusunda sadece ekranın 4K Çözünürlükte olacağını biliyorduk. O zamandan bu zamana herhangi bir sızıntıya ulaşamadık. Son gelen bilgilere göre Galaxy X‘in çıkış tarihi belli. Bu konudaki söylenti ise Çin‘den geliyor. Samsung‘a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Galaxy X Sonbaharda tanıtılacak. Dahasıda var ki Note 8‘in ise Galaxy X’ten 1 veya 2 ay sonra tanıtılması söyleniyor. Elimize gelen bilgiler bu yönde. Ne kadarı doğru bilinmez ama 1-2 ay aralıklarla piyasaya iki iddiali cihaz sürülmesi bize biraz mantıksız geldi.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Halis hocam yazdığınız yazılar nedense çok özgün geliyor bana net cevap tak tak tak başka siteler gibi değil lafı dolandırmıyorsunuz elinize sağlık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler