Salı, Nisan 23, 2024

LG G6’nın teknik özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi olan LG yeni amiral gemisi G6‘yı çok yakında piyasaya sürecek. MWC 2017 etkinliğinde karşımıza çıkacak olan yeni LG G6 şimdiden takipçilerini heyecanlandırmayı başardı. Üst segment teknik özellikler ile aramızda olacak olan cihaz, bu sefer modüler tasarımı ile gelmeyecek.

5.3 inçlik ekranı, 2560 x 1440 px çözünürlüğü ve 554 ppi ekran piksel yoğunluğu ile bizlere yine başarılı görüntüler sunacak olan LG, tasarımda çok fazla değişikliğe gitmemiş. Corning Gorilla Glass 5 teknolojisinden faydalanan cihaz, darbelere karşı da dayanıklı olacak.

Aynı zamanda LG G6 Android 7.0 Nougat güncellemesi ile birlikte gelecek. Cihaz çıkmadan önce hep nasıl teknik özellikler ile geleceğini araştırıp dururduk. Ancak gördük ki, LG yeni amiraline gerçekten özenmiş. Zira Snapdragon 830 işlemcisi ve Adreno 530 GPU kesinleşmiş gibi duruyor.

lg g6 fiyat
Öte yandan 128 GB depolama alanı, 6 GB RAM ve 256 GB’a kadar genişletilebilir microSD yuvamız göze çarpıyor. Yine depolama modellerine göre farklı fiyatlarda piyasada satışta olacak.

Geldik en çok merak edilen diğer detayımız olan kamera özelliklerine. LG G6‘da çift 16 megapiksel değerinde arka kamera bulunuyor. Lazer otofokus destekli olduğu gibi, 29mm, f / 1.8 ve 12mm, f / 1.8 değerlerini bünyesinde taşıyor. Hemen ön tarafta ise 12 MP değerinde kameramız bulunuyor. Şahsi fikrimi söylemek istiyorum; kamera tarafında henüz testler gerçekleştirilmedi ama gerçekten çok tatmin edici düzeylerde.

LG G6‘ya ait diğer teknik özellikleri hemen aşağıdaki karşılaştırma tablosundan inceleyebilirsiniz. Üzülerek belirtmek istiyorum ki batarya henüz açıklanmadı. Ancak minimum 3000 mAh gibi bir batarya cihazı kurtarmaya yetecektir. Daha aşağıdaki bir batarya 1 günlük kullanımı zorlayabilir.

lg g6 kamera
Teknik detaylar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. bir daha lg mi aman aman kesinlikle almam g3 aldım 1 senede arıza çıkardı g5 aldım 2 ayda arıza çıktı servis desen ilgisiz depo çıkışı diyorlar bekle allah bekle alırken 1 kere değil 10 kere düşünün

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler