Cuma, Mart 29, 2024

LG K92 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji şirketlerinden LG, 5G teknolojisine sahip piyasadaki en ucuz akıllı telefonlardan biri olma ünvanına sahip K92‘yi duyurdu. 350 dolardan başlayan cihaz, tüm ekran, FHD ekran, Qualcomm Snapdragon 690 yonga seti ve dörtlü kamera kurulumuna sahip.

Bu özellikler, bu kadar uygun fiyatlı bir telefon için göz ardı edilecek bir şey değil, ancak 5G desteğinin buradaki ana satış noktalarından biri olacağını hayal ediyoruz çünkü şu an piyasadaki orta halli 5G akıllı telefonların fiyat etiketleri genelde 800 dolar civarında.

Biraz daha fazla bilgiye ihtiyacınız olması durumunda, daha önce bahsettiğimiz dörtlü kamera kurulumundan başlayarak K92’nin geri kalan özelliklerini ve donanımını inceleyelim. LG’ye göre kamera dizisi, 64MP standart lensi, 5MP ultra geniş açılı lensi, 2MP makro lensi ve 2MP derinlik sensörü sayesinde “amiral gemisi kalitesinde” fotoğrafçılık özelliklerine sahiptir.

https://youtu.be/P3uHhvRWAFo

Ekrana gelince, burada K92’nin ekran alanının yalnızca küçük bir kısmını kaplayan 16 MP delikli selfie kamerası ile 6,7 inç FHD, tüm ekran paneline bakıyoruz. LG, ekranın bir OLED teknolojisi olan tescilli bir “FullVision” ekranı barındırdığını iddia ediyor.

Kasanın altındaki donanıma geçersek, K92 6GB RAM (görünüşte yükseltilemez) ve 128GB depolama içerir; sadece 99 GB’ı son kullanıcı tarafından kullanılabilir. Depolamayı 2 TB’a kadar ekstra alan için microSD kart ile genişletebilirsiniz.

Yukarıda belirtildiği gibi, K92’nin içinde bütçe dostu bir Snapdragon 690 5G yongası var, bu da LG’nin burada hedeflediği insanlar için yeterince hızlı olmalı. Cihaz ayrıca Android 10 çalıştırıyor ve USB-C hızlı şarj özelliğine sahip 4.000 mAh pil ile birlikte geliyor

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler