Cuma, Nisan 26, 2024

LG Wing, Şirket Tarafından Onaylandı: T Şeklinde Telefon Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG geride bıraktığımız sene LG G8X ThinQ isimli telefonu piyasaya sürerek çift ekranlı katlanır telefonlar piyasasına resmi olarak giriş yapmıştı fakat tek farkı cidden iki adet ekranı vardı ve bunlar birleşik değildi (tıpkı Surface Duo gibi).

Şirket ise şimdi dünyanın ilk T şeklini alabilen çift ekranlı cihazını tanıtarak çift ekranlı cihaz dünyasına yepyeni bir seviyeye taşımak istiyor. Şirketin üzerinde çalışma sergilediği gizemli cihazın isminin bir süredir LG Wing olacağı söylentiler arasındaydı.

LG Doğruladı

Şimdi ise LG, yaklaşmakta olan T şeklindeki çift ekranlı akıllı telefonun resmi adının Wing olduğunu doğruladı ve söylentiler doğru çıktı. Lakin şirket sadece yakında piyasaya süreceği akıllı telefonun isminin Wing olacağını doğruladı; T şeklinde bir cihazın gelip gelmeyeceğini doğrulamadılar.

Yeni ve farklı bir form faktörü

Güney Koreli teknoloji devi LG’nin yeni cihazın ismini onayladıktan sonra cihaz hakkında belirttiği tek şey yeni ve farklı bir form faktörü olacak sözleri oldu.

Bir Explorer Projesi

pchvelvet3
LG Wing, Şirket Tarafından Onaylandı: T Şeklinde Telefon Geliyor 2

LG tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre, yeni telefon “Explorer Projesi” nin bir parçası olacak. Şirket, projenin “mobil sektöre çok ihtiyaç duyulan merak ve heyecanı getirmesini” bekliyor. Bu arada, şirketin Velvet telefonları “Universal Line” altında kategorize edilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler