Perşembe, Nisan 25, 2024

LG Wing Türkiye’ye Geldi! Fiyatı Şaşkınlık Yarattı

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG, akıllı telefon pazarında kalmak için her yolu deniyor. LG Wing modeli buna güzel bir örnek. Bir farklılık sunmak, marka için de yeni bir umut kapısı oluşturmak adına tanıtılan akıllı telefon sonunda ülkemize de giriş yaptı.

Turkcell Online mağazası üzerinden satışa sunulan telefonun Türkiye fiyatı ise yok artık denecek bir seviyede.

LG Wing, 14.999 TL fiyatla satışta

Satış sayfasına baktığımız zaman görüyoruz ki 15 bin TL gibi bir fiyat var. Tamam telefonda farklılık sunulmak istendi ve “T” şeklinde açılabilen çift ekran kullanıldı ama bu fiyat gerçekten yüksek.

LG Wing

Evet telefonda çift ekran var ve ekranlardan biri istendiği zaman 90 derece açılıyor ve 1,5 ekranlık bir görüntü elde ediliyor. T şeklinde bir form alan akıllı telefon bu konuda bir farklılık oluşturuyor ama bu fiyat için yeterli mi tartışılır.

LG Wing

Çünkü bir yandan da teknik özelliklere baktığımızda amiral gemisi özellikleri görmüyoruz. Snapdragon 765G serisi işlemci, 6.8 inç OLED ve 3.9 inç OLED ekran, 8 GB RAM gibi özellikler görüyoruz. 64 MP temel arka kamera ve buna eşlik eden 13 MP ile 12 MP kameralar var. Yani teknik açıdan standart bir telefon.

iPhone ile yarışan bir fiyat için bu özellikler yeterli olacak mı? Yeni telefon ülkemizde tercih edilecek mi? Hepsini göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler