Cuma, Nisan 19, 2024

OPPO Find X3 Pro Beklenenden Daha İddialı Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

OPPO Find X3 Pro, geçen ay ortaya çıktı ve bir anda akıllı telefon piyasasını hareketlendirdi. Tabii ki henüz resmi tanıtım yapılmadı ama hem sızan performans testleri hem de özellikler için söylenenler çok iddialı.

Zaten bunları anlatmamızın nedeni de yine yeniden iddialı bir sızıntının gelmiş olması.

OPPO Find X3 Pro performans testinde

Yeni sızıntıda da telefon performans testinde ortaya çıkıyor. Daha öncesinden bildiğimiz gibi bu performans testinde de Snapdragon 888 işlemci doğrulanıyor. Zaten bu dönemde, böyle bir telefon için başka bir işlemci düşünülemezdi. 🙂

Bu kez RAM miktarı da gözüküyor. Neslinin LPDDR5 olacağını düşündüğümüz RAM 12 GB. Bir telefon için gerçekten konuşulacak seviyede yüksek RAM miktarı. Depolama alanı ise biraz geride kalmış. 256 GB depolama alanının kullanılacağı görülüyor. Farklı bir seçenek olacak mı tabii ki bilemiyoruz.

OPPO Find X3 Pro

Son testlerde sızan bilgiler bunlar. Belki de en performanslı Android telefon olması olası olan OPPO Find X3 Pro için daha önce gelen bilgileri de derleyelim. Bundan önce sızan bilgilere göre telefonda:

  • 6.7 inç ekran olacak ve ekranda 120 Hz yenileme hızı bulunacak. OLED ekranın çözünürlük değeri de 1440 X 3216 piksel olacak.
  • 4.500 mAh pil kullanılacak. 65W hızlı şarj desteği bulunacak.
  • 50 MP iki adet Sony sensörün olduğu arka kameralarda bir de 25x zoom özellikli, mikroskop lakaplı bir lens kullanılacak.

Şimdilik bildiklerimiz böyle. Markanın resmi tanıtımı için gün veremiyoruz çünkü herhangi bir açıklama yok. Sadece Mart ayının işaret edildiğini söyleyebilirim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler