Çarşamba, Ekim 23, 2024

Samsung Galaxy S24 FE Maketleri Sızdırıldı! Telefon Gözüktü

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonları kadar merak edilen ve amiral gemisi telefonları kadar satan FE serisi, yakın zamanda yenilenecek gibi duruyor. Aslında resmi bir açıklama yok ama sızıntılara bakacak olursak Samsung Galaxy S24 FE modeli için geri sayıma geçilmiş durumda.

Daha önce telefonun teknik özelliklerini gösteren belgeler ve benzeri sızıntılar gerçekleşmişti. Bu kez yaşanan sızıntı ise yeni akıllı telefonun metal kalıplarını ve maketlerini ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy S24 FE Tam da Beklediğimiz Gibi Bir Telefon Olacak

Maket görsellerine bakacak olursak yeni akıllı telefonda oldukça düz çerçeveler göreceğiz. Kavisli kenarlar yerine hem yanlarda hem de köşelerde düz çerçeveler kullanılacak. Hemen arka kısımda ise üst üste sıralı ve ayrı alanlara sahip olan kameralar bulunacak.

BENZER:  Vivo T3 Pro Teknik Özellikleri ve Tasarımı Sızdı

Boyut olarak telefon 162.06 mm X 77.36 mm X 8.05 mm ölçüleriyle beraber gelecek. Eski nesille karşılaştırıldığı zaman daha ince ve biraz daha uzun bir telefon geldiğini göreceğiz.

Samsung Galaxy S24 FE

Peki ya Teknik Özellikler?

Amiral gemisinden esinlenen modelde Exynos 2400 işlemcisinin kullanılması bekleniyor. Bunun dışında ekran kısmında ise 6.65 inçlik bir AMOLED panel göreceğiz. Zaten Samsung modellerinde AMOLED panel kullanılması gelenek haline geldi. Bu modelde de alışkanlık bozulmamış olacak.

Telefonda yer alacak olan kamera ise 50 MP değerinde ana kamera olacak. Bunun dışında 10 MP değerinde telefoto kamerası ve 12 MP ultra geniş üçüncü kamera kendisini gösterecek. Kameraların da OIS destekli olmasını bekliyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler