Salı, Ekim 22, 2024

OnePlus Nord 4 için Geri Sayım!

OnePlus’ın 16 Temmuz tarihinde tanıtacağı OnePlus Nord 4 modelinin özellikleri ve tasarımsal yapısı gün yüzüne çıkmaya başladı ilginç tasarımıyla dikkat çeken Nord 4 modelini gelin birlikte inceleyelim.

 

one plus - PC Hocası

Sızdırılan görsellere baktığımız zaman cihazın arka tarafında aynı hizada yan yana konumlandırılmış iki tane kamera gözlerimize çarpıyor. Hatırlayacağınız üzere OnePlus Nord 3 modelinde arka kameralar alt alta dikey bir şekilde konumlandırılmıştı.

Yeni modelde ufak dokunuşlar ile tasarımsal farklılıklar görebiliyoruz. Peki orta segment sınıfında bulunacağı söylenen OnePlus Nord 4’ün teknik özellikleri nasıl olacak?

OnePlus Nord 4 Teknik Özellikleri Neler?

oneplus 1 - PC Hocası

Ekran

6.74 inçlik boyutu ile 1.5K çözünürlüğe sahip bir ekran bizleri karşılıyor. 120Hz ekran yenilme hızı ile akıcı bir kullanım deneyimi sunması bekleniyor.

Kamera

50 megapiksellik arka ana kemaraya sahip olan OnePlus Nord 4, aynı zamanda 8 megapiksellik ultra geniş açı lensi bulunmakta. Ön kamera tarafında ise 16 megapiksellik selfi modu entegre edildiği bilinmekte.

BENZER:  Bu Cihazlar Haziran’a Kadar HyperOS Güncellemesi Alacak

İşlemci

Daha önceden de belirtmiş olduğumuz gibi orta segment bir sınıfta yer alacak olan OnePlus Nord 4, içerisinde Snapdragon 7 Plus Gen 3 mimarisini barındırıyor.

Batarya

Günlük kullanıma en uygun cihazlardan birisi olacak olan Nord 4 modeli 100W hızlı şarj destekli 5.500mAh’lik batarya eşlik edecek.

OnePlus, yeni modeli için henüz daha resmen bir paylaşım yapmadı ancak resmi olarak tanıtılmasına çok az bir süre kaldı şu an OnePlus Nord 4 için bildiklerimiz bunlar ilerleyen zamanlarda ki model ile ilgili paylaşımları ve gerçekleşecek olan tanıtım sonrası sizlere model hakkında bilgi vermeye devam edeceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler