Salı, Ekim 22, 2024

Huawei Mate 70 İddialı Bir Kamera Sensörüyle Geliyor

Akıllı telefonlarda kamera performansı en yüksek markalardan biri olan Huawei, amiral gemisi serilerini genişletecek yeni adımlar hazırlıyor. Markanın bundan sonraki en iddialı adımı ise Huawei Mate 70 modeli olacak. Teknik özellikler açısından tam bir amiral gemisi olmasını beklediğimiz akıllı telefonun odaklanacağımız kısmı ise özellikle kamerası olacak. Yeni modelde kamera açısından nasıl bir teknoloji göreceğimiz ise yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Huawei Mate 70, 1 İnç Sensörle Beraber Gelecek

Yeni akıllı telefon kamera performansını biraz daha üst seviyeye taşımak adına 1 inç boyutundaki OmniVision sensörle beraber gelecek. Amiral gemisi modellerinde sık sık kullanılan Sony IMX989 sensöre göre biraz daha yüksek bir performans sunacağı söylenen ana sensör başı çekecek ama tek başına da sunulmayacak.

Burada ikinci kamera olarak yine 50 MP değerinde OV50K sensörlerinin kullanılacağı bilgisi var. Ayrıca telefonun tüm modellerde olmak üzere 3D uzamsal ses desteğini sunacağını da belirtelim.

BENZER:  Huawei P70 Serisi Geliyor! Kamera Tasarımı Gözüktü

Böylece sadece görüntü kalitesine değil, aynı zamanda çekimler sırasında ses ve efekt deneyimine de odaklanıldığını göreceğiz. Maksimum çekim kalitesi için yazılımsal olarak da artılar sunulmuş olacak.

Huawei Mate 70

Peki Telefonda Yer Alacak Diğer Teknik Özellikler Neler Olacak?

Telefonda yine Kirin serisi işlemci kullanılacak. Kirin 9100 serisi işlemcilerle donatılacak olan Huawei Mate 70 akıllı telefonları, ambargo altında olsa bile amiral gemisi serisi performansı sunmuş olacak.

Telefonun teknik kısımda Snapdragon 8 Gen 3 modelleriyle yarışması bekleniyor. Yeni bir mimari ile üretileceği de iddia edilen bu çiplerin 5G desteğine sahip olması da yine markanın ambargo etkisini ortadan kaldırması açısından önemli olacak.

Şimdilik telefonun ne zaman satışa çıkacağı konusunda bir bilgi yok ama muhtemelen en iddialı kameraya sahip olacak olan akıllı telefonun yaz sonunda gün yüzüne çıktığını göreceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler