Cumartesi, Nisan 27, 2024

LinkedIn Anket Özelliğini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

LinkedIn bugün yeni anketler özelliğini duyurdu ve LinkedIn üyelerinin kolayca geri bildirim toplamasına izin verdi. LinkedIn, yalnızca 30 saniyede bir anket oluşturabileceğinizi ve ağınızdan bilgi toplayabileceğinizi iddia ediyor. Ayrıca şimdiye kadar kaç oy kullanıldığına, her seçenek için sonuçlara ve oy vermek için ne kadar zaman kaldığına dair gerçek zamanlı bilgiler de alabilirsiniz. Ayrıca, yalnızca anket oluşturucu kimin oy verdiğini ve ne için oy kullandıklarını görebilir.

LinkedIn Anketleri nasıl çalışıyor?

  • Yeni bir gönderi başlatın ve seçici menüsünde “Anket Oluştur” seçeneğini tıklayın
  • Sorunuzu yazın, dört adede kadar cevap seçeneği girin ve anketin süresini seçin (24 saat ile iki hafta arasında)
  • Anketinizle birlikte yayınlamak için bir yayın yazın; anketinizin daha fazla ilgi görmesine yardımcı olmak için hashtag’ler ekleyebilirsiniz
  • Anketi canlı olarak bağlantılarınıza, bulunduğunuz belirli Gruplara veya LinkedIn ağındaki herkese iletin. Anketinizle belirli Grupları hedefleyerek daha da alakalı bilgiler edinebilirsiniz – örneğin, pazarlamacılar için bir Grup’taysanız, grup üyesinin e-posta pazarlama yönetimi için favori aracını sorabilirsiniz.

LinkedIn Nedir?

LinkedIn, iş dünyası pazarını hedefleyen ve iş dünyasındaki insanların birbirileri ile iletişim kururak tanışabileceği bir tür sosyal ağ platformudur. Günümüzdeki bir çok şirket LinkedIn aracılığı ile bünyesine yeni çalışanlar alabilmektedir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler