Salı, Mart 19, 2024

LinkedIn Artık 10 Milyon Değerinde Bir Şirket Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün, yıllık kazanç çağrısında Microsoft, satın alınmasından beş yıl sonra, Popüler ve dünyanın bir numaralı kariyer odaklı platformu LinkedIn’in artık gelirin dönem boyunca neredeyse üç katına çıkması ve kazançlarının hızlanması ile yıllık 10 milyar dolarlık gelir elde ettiğini gururla duyurdu. Yılın bu çeyreği boyunca LinkedIn geliri, Pazarlama Çözümleri’nin yüzde 97’lik büyümesinin etkisiyle yüzde 46 artış gösterdi ve reklamcılık işi her çeyrekte 1 milyar dolar kazanç sağladı.

Bu, Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Microsoft’un her zamankinden daha fazla meşgul olduğunu söylediği 774 milyon üyenin arka planında yer alıyor. Microsoft içindeki 10 milyar dolarlık diğer yeni şirketler arasında, her ikisi de son üç yılda 10 milyar dolarlık geliri geçen oyun ve güvenlik bulunuyor.

LinkedIn nedir?

LinkedIn, iş dünyasındaki kişilerin diğer kişiler ile iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan profesyonel iş odaklı sosyal ağ platformu ve sosyal paylaşım platformudur. Sunnyvale, Kaliforniya merkezlidir. Aralık 2002’de kurulan LinkedIn’in web sayfası 5 Mayıs 2003’te genel kullanıma açıldı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler