Perşembe, Mart 28, 2024

LinkedIn’e Hikayeler (Stories) Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir önceki makalemizde LinkedIn platformunun beş yıl sonra ilk kez tasarımını modern ve minimalist çerçevede yenilemekte olduğunu aktarmıştık. Bugün ise şirket, neredeyse hemen hemen tüm platformlarda görmekten aşina olduğumuz hikayeler (stories) özelliğini platforma dahil ediyor.

Kullanıcıların profesyonel yaşamlarında olup bitenleri paylaşmalarını kolaylaştırmak amacıyla, Microsoft şimdi hikayeleri LinkedIn’de paylaşma olanağını sunuyor. Bu özellik şu anda ABD ve Kanada, Fransa, Avustralya, Brezilya, Hollanda ve BAE’deki kullanıcılar için kullanıma sunuluyor. Şirket ayrıca bu yeni özelliği küresel olarak çok “yakında” başlatacağına söz verdi.

1600903413768
LinkedIn'e Hikayeler (Stories) Özelliği Geliyor 2

Sende mi Brütüs?

Tüm büyük sosyal medya platformları “hikayeleri” benimsedi, YouTube bile yakın zamanda bu özelliği platformlarına ekledi, ancak YouTube içerik oluşturucu topluluğundan karışık bir yanıt aldı. Microsoft’un sosyal ağ sitesindeki profesyonellerin buna nasıl tepki verdiğini görmek ilginç olacak.

ABD veya Kanada’da bulunuyorsanız, birkaç basit ve kolay adımı izleyerek şu anda özelliği deneyebilirsiniz. Profilinizde bir hikaye yayınlamak için tek yapmanız gereken LinkedIn uygulamanızı açmak ve fotoğrafınızın bulunduğu daireye ve sol üst köşedeki artı işaretine dokunmak – bu, kamerayı açacaktır. Bunlar, LinkedIn hikayelerinde edindiğiniz aşağıdaki özelliklerdir:

  • Doğrudan uygulama aracılığıyla videoyu kaydedin veya fotoğrafı çekin
  • Video (20 saniyeye kadar) veya resim yükleyin
  • Bir çıkartma ve / veya metin ekleyin
  • @ İle kullanıcılardan bahsedin
  • LinkedIn kullanıcısıysanız, yeni LinkedIn hikayeleri özelliğini beğendiniz mi? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler