Çarşamba, Eylül 11, 2024

Logitech G PRO Direksiyon Duyuruldu! Özellikleriyle Dikkat Çekecek

Paylaş

Logitech, direksiyon setleri konusunda G serisi ile kendisini kanıtlamış bir marka. Marka en son Logitech G29 modelleriyle karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise üst seviye bir model olan Logitech G PRO serisi duyuruldu.

Üst segment bir direksiyon modeli olarak gelecek seri Direct Drive sınıfında yani doğrudan servo motorlarla geri bildirim sunan en gerçekçi direksiyon modelleri içerisinde.

Logitech G PRO Fiyatı ve Özellikleri

Serinin Direct Drive direksiyon sistemine sahip olması bir yana güç değeri de çok dikkat çekici. Gecikmesiz ve daha gerçekçi Feedback sunan seri, 11 Nm güç üretebiliyor.

Bu da şunu gösteriyor ki oyunlarda çok net olarak geri bildirimler alabileceğiz. Aracın lastiklerini, süspansiyon hareketlerini ve hatta lastiklerin zemin üzerindeki durumunu bile en iyi şekilde hissedebileceğiz. Üst düzey direksiyon setleri arasında yer alacak olan modelin bir diğer avantajı ise değiştirilebilir direksiyon simidi sunması olacak.

Logitech G PRO

Logitech G PRO şimdilik tek bir direksiyon simidi seçeneğiyle geliyor ama bu kısım değiştirilebilir olduğundan ilerde daha fazla özel modelle karşı karşıya gelebiliriz.

BENZER:  NVIDIA RTX 5080 için Yeni Bilgiler Sızmaya Başladı

Logitech G PRO

Tam gücü kullanmak ve anlık geri bildirim sisteminden tam olarak yararlanmak adına özel stant gereksinimi de duyacağı söylenen direksiyon pedal seti de yenilenmiş durumda.

Logitech G PRO

Yine debriyaj, fren ve gaz pedallarının bulunduğu üçlü kurulum görüyoruz. Gerçeğe çok yakın tasarlanmış olan pedal takımında özellikle fren sertliği konusuna çok önem verilmiş.

Logitech G PRO

100 kg load cell fren sistemi, gerçekçi pedal hissini yaşamanızı sağlıyor. İşin kötü yanı ise fiyatlar. Ülkemizde de satılmasını beklediğimiz Logitech G PRO direksiyon şu an için 999 dolar.

Logitech G PRO

Pedal seti ise 350 dolar üzerinden satışa çıktı. Ülkemizde nasıl fiyatlar olur bilemiyorum ve açıkçası bilmek istemiyorum. 🙂 En azından iyi haber şu ki seri hem PlayStation hem Xbox hem de PC üzerinden kullanılabilecek.

YouTube video

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler