Cumartesi, Eylül 7, 2024

Logitech G923 Tanıtıldı – Yeni Direksiyon Seti

Paylaş

Logitech G serisi direksiyon setleri özellikleri ve kullanılan malzemenin kalitesi ile ün kazanmış olan bir seri. Uzun bir süre önce Logitech G920 ile yenilenen direksiyon seti serisi, bu kez bir model daha kazandı. Logitech G923 tanıtıldı.

Yarış oyunlarını başka bir noktaya getirecek olan yeni direksiyon seti, bu kez gerçeklik konsepti ile yenileniyor. Hiç durmayalım ve bakalım o önemli yenilikler neler?

Logitech G923 Özellikleri ve Fiyat Bilgisi

Yeni direksiyonun en güzel özelliği TrueForce güç destek sistemi. G27, G29 modellerinden tamamen farklı çalışan Logitech G923, TrueForce sayesinde %100 gerçek hissi veriyor.

Oyundaki motor sesleri, yolun pürüzlü yapısı, kaygan yapısı ya da tırtıklı yapısı, tekerleklerin direksiyon üzerindeki etkisi tüm bunlar direkt olarak direksiyona yansıtılıyor. Ne mi sağlayacak? Sanki gerçek bir arabanın içerisindesiniz ve yarışıyorsunuz. İşte bunu sağlayacak.

Logitech G923

Öyle ki gaza yüklendiğinizde direksiyona gelen o hissi bile anlayacaksınız. Tabii bunu sağlayacak bir direksiyonun, yazılım açısından da destek vermesi lazım. Ne yazık ki bu özellik her oyun için kullanılabilecek bir şey değil. Daha özel bir özellik. Logitech G923’ün yeni özelliğini oyununa dahil etmek isteyen geliştirici firmanın Logitech SDK‘sını yüklemesi lazım. Şimdilik destek veren oyunlar:

  • Gran Turismo
  • GRID
  • Assetto Corsa Competizione
BENZER:  Netflix Bir Kez Daha Zamlandı! Fiyatlar Yükseliyor

Logitech G923

Genel tasarımda ve pedal sisteminde ise çok değişiklik yok. Yine basınca duyarlı olan pedallar kullanacak Logitech G923, ek olarak çift debriyaj adı verilen bir sistemi destekliyor ama bu da her oyunda çalışmıyor.

G27’nin en sevilen kısmı dahili manuel vitesin ayrıca alınması gereken Logitech G923 direksiyon setinin fiyatı ise 400 dolar. Türkiye’de satılacak ama bu ne zaman olacak bilmiyoruz.

YouTube video

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler