Perşembe, Nisan 25, 2024

Lost Judgment PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Xbox One için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Sega ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Lost Judgment‘ı PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S ve Xbox One için duyurdu.

Oyun 24 Eylül 2021 tarihinde global olarak tüm dünyada belirtilen platformlara çıkış yapacak.

Lost Judgment 1280x720 1

Judgment ve Yakuza’nın yaratıcısı Toshihiro Nagoshi ve yapımcı Kazuki Hosokawa’nın yer aldığı bir canlı yayın sırasında , Yakuza serisinin geliştiricileri bir sonraki oyunları olan Lost Judgment’ı açıkladı. Bir kez daha, avukat ve dedektif Takayuki Yagami ve eski Yakuza ortağı Masaharu Kaito, bir cinayetin baş şüphelisinin bir mazereti olduğu, görünüşte imkansız bir suçu araştırır.

Bir trende el yordamıyla gerçekleşen bir olay nedeniyle yargılanan bir adamla başlar. Mahkeme adamı suçlu bulur ve altı ay hapis cezasına çarptırır. Ancak karar verildiğinde, adam Tokyo’da bir cesedin varlığını ortaya çıkarır. Ve baş şüpheli olmasına rağmen, cesedin ölümü, şüphelinin az önce hüküm giydiği suçtan dolayı kameraya yakalandığı zamandır. Bir dedektif olarak, bir dizi cihaz, gizlilik ve tümdengelimli akıl yürütme cephaneliğini kullanarak suç mahallerini de araştıracaksınız.

Lost Judgment, hem yeni nesil hem de son nesil sistemler için 24 Eylül 2021’de dünya çapında yayınlanacak. Bu, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S ve Xbox One‘da mevcut olacağı anlamına geliyor. Ne yazık ki, herhangi bir PC versiyonu duyurulmadı.

Başlangıçta çift ses seçeneği de olacak. Böylece Japonca veya İngilizce dil parçaları arasında geçiş yapabilirsiniz. Sega’nın Dual Script seçeneği de mevcut olacak.

Orijinal Judgment ilk olarak 2018’de PlayStation 4 için Japonya’da (Judge Eyes olarak biliniyordu) yayınlandı. Sega ertesi yıl oyunu Batı’ya getirdi, ardından PS4 sürümünü Google Stadia, PlayStation 5 ve Xbox Series X’e taşıdı.

Duyuru fragman videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler