Cuma, Mart 29, 2024

Sniper Ghost Warrior Contracts 2’nin PlayStation 5 Versiyonu Erteleme Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CI Games bugün, Sniper Ghost Warrior Contracts 2‘nin PS5 sürümünün öngörülemeyen teknik sorunlar nedeniyle erteleneceğini duyurdu.

PlayStation 5 versiyonu 4 Haziran yerine 2021’de daha sonraki belirsiz bir tarihte çıkış yapacak.

maxresdefault 7

CI Games, oyunun bu diğer platformlarda nasıl performans gösterdiğinden çok emin. “PS5 sürümünün benzer şekilde yüksek bir standardı karşılamasını sağlamak için çok çalışan” oldukça deneyimli bir ekibe sahip.

CI Games EP’den Tobias Heussner, “Bu sorunları önceden tahmin edemezdik,” dedi. “Ancak oyuncularımıza son derece deneyimli, profesyonel ve kendini işine adamış ekibimizin sorunları mümkün olan en kısa sürede çözmek için platform sahibi ve motor sağlayıcısı ile sıkı bir şekilde çalıştığından ve PS5 topluluğunu en üst seviyeye çıkarabileceğimizden emin olmak istiyoruz. Diye ekledi.

CI Games özür olarak oyunun ilk büyük indirilebilir içeriğini (Yeni harita ve kontratlar içeren) tüm platformlarda ücretsiz sunacaklarını açıkladı. Şu anda geliştirme aşamasında ve yakında DLC sürümüyle ilgili daha fazla haber gelecek.

Ek olarak, hem dijital hem de fiziksel PS4 yinelemeleri, PS5 oyuncularının 4 Haziran’da oyunu satın alıp oynayabilmesini sağlamak için PS5 sürümüne ücretsiz dijital yükseltme ile piyasaya sürülecek.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2’nin PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series ve PC çıkış tarihinde bir değişiklik yok. Belirtildiği gibi 4 Haziran 2021 tarihinde çıkış yapacak.

Oynanış video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler