Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Madden NFL 19 PC Platformuna Kesin Olarak Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır PC platformuna uğramayan Amerikan futbolu oyunu Madden NFL, en son 2008 yılında PC platformunda kendisini göstermişti. Adından tekrar bahsettiren seri, Madden NFL 19 ile Amerikan futbolunu seven PC oyuncularını sevindireceğe benziyor. Madden NFL 19 için çıkış tarihi kesinleşti. Bunun yanında oyuna bazı yenilikler de eklenmiş durumda. Detaylar için haberimizin devamına geçebilirsiniz.

Kendisini Unutmaya Başlamıştık

İsmini; efsanevi futbolu koçu John Madden‘den alan ve EA Tiburon tarafından EA Sports için geliştirilen Amerikan futbolu video oyunu serisi Madden NFL, hiç azımsanamayacak kadar büyük bir oyuncu kitlesine sahip.

Sadece Amerikan kültürüne sahip oyuncular değil, pek çok oyuncu tarafından uzun yıllardır konsollarda oynanmaya devam eden seri, yeni oyunlar kazanmaya devam ediyor. “Konsollarda oynanmaya devam eden” seri dedik, çünkü oyun 2008 yılından beri PC platformuna çıkış yapmıyordu.

Madden NFL 19 PC Platformuna Kesin Olarak Gelecek içerik 2 jpeg

Bu konuda ezber bozan bir hareket yapmaya karar veren EA ekibi, PC oyuncularını sevindirmeye karar vermiş gibi görünüyor. Zîrâ oyunun piyasaya çıkış tarihi bile belirlenmiş durumda.

Oyunda Bazı Yenilikler Var

E3 2018 dahilinde tanıtılan Madden NFL 19, oyuncuları heyecanlandırmaya yetecek bir takım yenilikler ile geliyor. Serinin son oyununda, yeni bir animasyon sistemi ile karşı karşıya olacağız. Bu yeni sistem; oyuncuların oyun zevkini iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi etkileyecek, hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Ayrıca özel bir taslak sınıfı oluşturucusunu da içerecek olan yapımda, sporcu deneyimleri de geliştirilmiş olarak karşımıza çıkacak. Bu da demek oluyor ki; oyun içerisinde bulunan oyuncuların verdiği tepkiler ve biz oyun oynayanların kontrol deneyimleri arttırılacak.

Madden NFL 19 PC Platformuna Kesin Olarak Gelecek içerik 1 jpeg

Oyunun en öne çıkan özelliği ise, zaten iyi diyebileceğimiz animasyon kalitesini daha da yukarı taşıması. Real Player Motion özelliğinin kullanıldığı bu animasyonlar ile oyuncular, top taşıyıcı rolündeki oyuncularla daha esnek şekilde hareket edebilecek. Tabii ki bunun yanında diğer oyuncuların da fiziksel hareketlerinde iyileştirmeler ve özelleştirmeler yapılacak.

Oyunun çıkış tarihi de şuan için 10 Ağustos olarak belirlenmiş durumda. Bazı yapımların, hatta çoğu yapımın ertelemeye uğradığını düşünürsek, bu tarih net bir tarih olmayabilir.

Oyunun PC platformu için de hazırlandığını belirtmiştik. Fakat yine de; bilgisayar oyuncusu olmayan okurlarımız için belirtmeliyiz ki oyun; Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler