Perşembe, Nisan 18, 2024

FIFA 19 Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncuların beklediği an geldi. FIFA 19 resmi olarak tanıtıldı.

Dün akşam gerçekleşen E3 2018 basın konferansında gün EA Sports’un günüydü. 21.00’da başlayan konferansta EA Sports yeni haberlerini tüm dünyaya sundu. İşte EA Sports tarafından tanıtılan FIFA 19…

fifa 19 1

Yılların PESFIFA kapışması her sene kullanıcıların isteklerine göre farklılık gösteriyor, kullanıcılar galiplerini kendi beğendikleri oyuna göre veriyorlardı. Ancak bu kapışmanın bu seneki kazananı belli. FIFA, PES’e fark attı.

Geçtiğimiz günlerde aldığımız haberle PES 2019’da Şampiyonlar Ligi’nin bulunmayacağı duyurulmuştu. Buda oyuncuları epey üzdü. Ancak FIFA, Şampiyonlar Ligi dahil birsürü lig ile birlikte duyuruldu. Oyunun tanıtım videosuda yayınlandı. Yani FIFA 19 bomba gibi geliyor.

fifa 19 2

Dün akşam yapılan E3 2018 basın konferansında EA Sports kısa bir süreliğine FIFA 18’i ücretsiz hale getirdiğini duyurdu. Ardından mutlu bir haber veren EA Sports, FIFA 19’u resmi olarak duyurdu.

FIFA’nın yeni oyunu beraberinde birçok yeniliğide getiriyor. Oyuna eklenen Kick Off modu ile Rank sistemi eklendi. Bu sayede arkadaşlarınıza karşı meydan okumalar gerçekleştirebileceksiniz.

Bilinen bir başka özellik ise Real Player Motion özelliği. Real Player Motion özelliği ile oyuncuların gerçek hayattaki hareketleri oyuna aktarıldı. Yani gerçekçiliğe dikkat edildi.

FIFA 19 Ne Zaman Çıkıyor? Fiyatı Ne Olacak?

Şampiyonlar Ligi lisansını alan FIFA 19, bu senenin spor alanındaki en gözde oyunu olacak gibi duruyor. Oyun beraberinde getirdiği yeniliklerle birlikte 28 Eylül tarihinde oyun piyasasına giriş yapacak.

Tabi oyunun en çok merak edilen kısmı ise fiyatı. Fiyat konusunda bu sene kullanıcılar üzülecek gibi duruyor. Keza bir önceki oyun olan FIFA 18’e baktığımızda fiyatları oldukça anormal duruyor.

fifa 19 4

FIFA 18 şuanda %50 indirim ile originde satılıyor. Fiyatları ise versiyonlarına göre 79TL, 168TL ve 237TL olarak değişiyor. Durum böyle olunca Şampiyonlar Ligi ile birlikte gelen FIFA 19’un fiyatlarının minimum 300TL olması bekleniyor.

Tabi yaz sonunda FIFA 18 fiyatlarına bir indirim gelirse yeni oyunun fiyatıda biraz düşebilir. Ancak fiyatların düşeceği maksimum seviyeyi 270TL olarak düşünüyorum. Yani oyun yeniliklerle birlikte gelirken cepleride epey yakacak.

fifa 19 3

Görünüşe göre Fifa 2019 bomba gibi geliyor. Sizce FIFA ile PES arasındaki kapışmanın bu seneki galibi kim? FIFA 19, 300TL üzerinde bir fiyata satışa sunulursa satın alır mısınız? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler