Cumartesi, Nisan 27, 2024

Madden NFL 21 oyunu için yeni fotoğraflar paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyunculara Amerikan Futbolu deneyimi yaşatacak olan Madden NFL 21 oyununun yeni nesil konsollar için ekran görüntüleri paylaşıldı. Oldukça etkileyici grafiklere sahip olan bu oyunun fotoğraflarına isterseniz biraz daha yakından bakalım.

Madden NFL 21 nedir ?

Yazımızın başında da belirttiğimiz üzere bu oyun bir tür Amerikan Futbolu oyunu olacak. EA Tiburon tarafından geliştirilen bu oyun, Electronic Arts tarafından yayınlanacak. Electronic Arts tarafından paylaşılan fotoğrafları sizler için aşağıya ekliyoruz.

Madden nfl 21

Madden nfl 21 1

Madden nfl 21.

Oyunun fotoğraflarına baktığımızda oldukça etkileyici grafiklere sahip olduğunu görüyoruz. Bazı oyuncular tarafından bu görüntülerin ara sahnelerden alınmış olduğu iddia ediliyor. Fakat Electronic Arts yaptığı açıklamalar ile bu görüntülerin oynanış anından alındığını oyuncular ile paylaştı.

Haberimizin sonlarına doğru gelirken Madden NFL 21 oyununun 28 Ağustos tarihinde çıkış yapacağını hatırlatalım. Oyunun daha önceden yayınlanmış olan oynanış videosunu ise yazımızın sonuna ekliyoruz. Peki sizin bu oyundan beklentileriniz neler ? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler