Salı, Nisan 23, 2024

Mafia 2 oyunu tekrardan karşımıza çıkmaya mı hazırlanıyor ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Düşük sistem gereksinimleri, güzel grafikler ve efsane hikaye derken Mafia 2 çoğu oyuncu için efsaneleşen bir oyun olmuştu. Bu efsane oyun tekrardan karşımıza çıkmaya hazırlanıyor olabilir. Yaklaşık olarak iki yıl boyunca sessiz kalan Mafia 2‘nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ile oyuncular tekrardan heyecanlanmaya başladı.

Mafia 2: Definitive Edition geliyor 

mafia 2Mafia serisini sevenlerin ve takip edenlerin bileceği üzere bu oyun hakkında söylentiler daha önceden ortaya çıkmıştı. Bu söylentiler ise Mafia 2 oyununun, Mafia 2: Definitive Edition ismi ile tekrardan karşımıza çıkacak olmasıydı.

Yeni çıkacak olan bu sürümde oyunun grafiklerinin geliştirilmesi bekleniyordu. Fakat Mafia 2: Definitive Edition hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Durumlar böyle giderken uzun zamandır sessizliğini koruyan Mafia 2’nin sosyal medya hesaplarında, “Family” isimli bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşım Mafia 2: Definitive Edition oyununun habercisi olabilir.

mafia 2

Bir diğer söylenti ise Mafia 2: Definitive Edition oyununun yalnızca Mafia 2′yi değil, aynı zamanda Mafia 3‘ü de kapsayacağı yönündeydi.

Gelişmeler şimdilik bu kadar. Fakat oyunun yeni sürümü hakkında resmi bir açıklamanın gelmesi artık uzak bir ihtimal değil diye düşünüyorum. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Artık firmalar yeni oyun yapma zahmeti ve riskine girmek istemiyor, tutmuş oyunları remasterlayıp sat taktiği uyguluyorlar hep. Bari şu Flatout 2 yi de remasterlasalar , grafikleri halen iyi sayılır ama günümüz için yetersiz, oyun ise efsane bir oyun. birde Amnesia ya remaster isteriz, oda yeni grafiklerle mükemmel olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler