Perşembe, Nisan 18, 2024

Mafya 3’te Anarşist Thomas Burke İle Tanışıyoruz – VİDEO

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni Mafya 3 oyununun çıkmasına sayılı günler kala frangmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi de Mafya 3‘te anarşist olarak karşımıza çıkan Thomas Burke ile tanışıyoruz. Yeni yayınlanan videoda özel karakterlerden birisi olan Burke hakkında detaylar ve video haberimizde.

Mafya 3’te Anarşist Thomas Burke

Birazdan aşağıdaki videoda izleyeceğiniz Thomas Burke, eski yıllardaki gibi tam bir anarşist tipe sahip oyunun önemli karakterlerinden birisi olarak tanıtıldı. Zaten oyunda ilerleyen günlerde farklı karakterlerin tanıtılacağını biliyorduk. Bu karakter de biraz üzerine isabet oldu diyebilirim.

Oyun içerisinde lakabı anarşist olan Thomas Burke aslında İrlanda mafyasını kontrol eden, oturaklı ve ciddi bir abimiz. Mafya tarafından saygınlığı elinden alınan, sonradan işkencelere maruz kalan ve rezil edilen Thomas Burke, oyunda en güçlü karakterlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Zaten bırakmış olduğu anarşist bıyığı da dikkat çeken özellikler arasında. O zamanlarda Burke azılı bir anarşist olarak bilindiği için, bütün ülkede infaz edici olarak tanınan birisi. Acıması olmadığı gibi, Mafya 3‘te artık çete ve mafya avına çıktığını görüyoruz. Yani aslında oyunda bizim kontrol edeceğimiz ana karakterin dostu olarak aynı safta yer alacak.

İlk olarak Bordeaux şehrinde görünen Thomas Burke, ardından şehri kontrol altına almak için girmediği delik ve infaz etmediği çete kalmayacak gibi görünüyor. Mafya Game tarafından az önce yayınlanan Thomas Burke frangmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler