Cumartesi, Mayıs 11, 2024

Maneater 25 Mayıs’ta Nintendo Switch için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Deep Silver ve Tripwire Interactive bugün, Maneater‘ın 25 Mayıs’ta Switch’e geleceğini duyurdu.

Switch oyuncuları yakında bu yeni köpekbalığı aksiyon RPG’sini evde veya hareket halindeyken deneyimleyebilecek.

maneater nintendo switch

Tripwire Interactive’in açık dünya aksiyon RPG Maneater, 2020’nin en büyük veya en yüksek oyunu olmayabilir. Ancak kesinlikle geçen yılın en eğlenceli oyunlarından biriydi. Tripwire Interactive ve yayıncı Deep Silver, Maneater’ın nihayet 25 Mayıs’ta Nintendo Switch için piyasaya çıkacağını doğruladı.

Çözünürlük ve kare hızı gibi konularda ayrıntılar onaylanmadı. Önümüzdeki hafta detayları da paylaşılacaktır.

Maneater şu anda PS5, Xbox Series X / S, PS4, Xbox One ve PC için mevcuttur. Tripwire Interactive oyun için DLC üzerinde çalıştıklarını da doğruladı.

Oyun tanıtım yazısı

Eşsiz Hikaye – Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick and Morty) tarafından aktarılan, hikayeye dayanan ve bir reality televizyon programının perde arkasında geçen bir mücadelede oyna.

Çeşitli ve Zorlu Savaşlar – Diğer süper yırtıcılar da dahil acımasız vahşi yaşamla mücadele et veya kasabanın ayyaşlarından Sahil Güvenliğe kadar çeşitli insan avcı türlerine karşı savaş.

Bir Efsaneye Dönüş – İnsanlarla ve vahşi yaşamla beslenerek köpekbalığını büyüt, köpekbalığı ganimetleri bularak köpekbalığını mümkün olan birden fazla yönde geliştir.

Körfezi Keşfet – Körfez kıyısının nehir kolları, sahil tesisleri, endüstriyel rıhtımlar, açık okyanus ve daha fazlasını içeren 7 büyük bölge. Tam gece-gündüz döngüsüyle canlı bir dünya deneyimle.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler