Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Manli GeForce RTX 4090 Gallardo Duyuruldu! İlginç Tasarımı Dikkat Çekecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

RTX 4090 ekran kartı modelleri yavaş yavaş pazardaki yerini alıyor. Bilindik markaların özel modelleri bir yana, tasarımlarıyla dikkat çeken farklı modeller de görüyoruz. Manli GeForce RTX 4090 Gallardo bunlardan biri oldu.

Kartın dikkat çeken tasarımı bir yana, seriyi diğer RTX 4090 modellerinden ayıran bazı ayrıntılar da var.

Manli GeForce RTX 4090 Gallardo Tasarımıyla Dikkat Çekiyor

Karta baktığımız zaman 3 fanlı tasarım yapısını koruduğunu görüyoruz. 3’lü fan dışında ön kısımda Cybertank adının verildiği, askeri yeşil yüzeyi görüyoruz.

Arka kısımda da aynı renkte metal bir plakaya sahip olan kartın en önemli farkı ise üst kısmında yer alan su terazisi.

Manli GeForce RTX 4090 Gallardo

Kartı monte ettikten sonra herhangi bir sarkma var mı yok mu bu su terazileriyle kontrol etmek mümkün. Artık kullanıcılar ne kadar tercih eder o başka bir tartışma konusu.

Manli GeForce RTX 4090 Gallardo

Bunun dışında 3.5 yuvalı tasarımla gelen Manli GeForce RTX 4090 Gallardo modelinin teknik açıdan herhangi bir fark sunmadığını görüyoruz.

Manli GeForce RTX 4090 Gallardo

Saat hızları, referans modelde yer alan saat hızlarıyla aynı. Zaten bellek miktarı ve çekirdek sayılarında bir değişiklik yok.

Manli GeForce RTX 4090 Gallardo

Kartın satış fiyatının net olmadığını ve Asya pazarında satılacağını düşündüğümüzü de belirtelim. Bu tür modeller genelde ülkemizde satışa çıkmıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler