Perşembe, Eylül 12, 2024

Marvel Rivals Duyuruldu! Çıkış Tarihi Açıklandı

Gamescom 2024 adı altında duyurulan Marvel Rivals’ın çıkış tarihi belli oldu. Resmi fragman yayınlandı.

NetEase Games tarafından geliştirilen kahraman nişancı oyunlar kategorinde yer alan Marvel Rivals artık resmi olarak çıkış tarihi duyuruldu.

marvel rivals 2 - PC Hocası

Marvel Rivals için Beklenen Gün Geldi 

Marvel Rivals’ın içeriğinden ve konusundan bahsedecek olursak, Marvel, kahramanlarından ve karşı taraftaki düşman karakterlerden oluşmaktadır. 6v6 olacak şekilde 12 kişiden oluşan oldukça iddialı PvP oyunlardan bir yenisi diyebiliriz.

YouTube video

Her kahramanın kendine ait özel yetenekleri bulunmakta. Bu özellikler ile karşı tarafta ki düşmanları oyun dışı bırakarak zafer elde etmek.

Resmi olarak yayımlanan yaklaşık 2 dakikalık fragmanı izlediğimiz zaman Marvel Rivals’ın gelişmiş grafik yapısı dikkat çekiyor.

Bir yandan karakterlerin özel güçlerinin kullanımında ki efektleri ile oyuna renk kattığını belirtmeden geçmeyelim. Gelişmiş oyun mekanikleri ile oldukça sürükleyici bir deneyimi sunacağı şimdiden gözüküyor diyebiliriz.

BENZER:  Xbox Game Pass'e Ağustos Ayının İlk Yarısında Eklenecek Oyunlar Açıklandı

Marvel Rivals Çıkış Tarihi Ne Zaman? 

PC, PS5, Xbox Series X/S platformlarında yer alacak olan Marvel Rivals, Steam’de 6 Aralık 2024 tarihinde oyun dünyasına sunulacak. Fiyatından söz edecek olursak şu an için maalesef belli değil.

marvel rivals - PC Hocası

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler