Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Marvel’s Guardians of the Galaxy Oyunu Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Square Enix ve geliştirici Eidos Montreal, tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu Marvel’s Guardians of the Galaxy‘yi duyurdu.

Oyun, 26 Ekim 2021’de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

GotG Key Art odd7v9qvw

Eidos-Montréal’in Guardians of the Galaxy oyununun 2017’de sızdırılmasından yıllar sonra , Deus Ex geliştiricisi sonunda bunu göstermeye hazır. Yayıncı Square Enix , Marvel ile ortaklaşa yapılan ve Marvel’s Avengers‘ı da içeren çok oyunlu bir anlaşmanın parçası olan tek oyunculu, üçüncü şahıs macera oyunu Guardians of the Galaxy Pazar günü E3 2021 sunumu sırasında duyurdu.

Oyun, mevcut bilgilerden, filmler ve çizgi romanlardan yararlanıyor. Ancak bu bir film uyarlaması değil ve Guardians of the Galaxy lideri Peter Quill, nam-ı diğer Star-Lord’u ilk kez gördüğünüzde hemen fark ediliyor. Filmlerdeki tanınabilir Chris Pratt karakteri değil; O daha çok çizgi romandan esinlenmiş, sarı saçları ve 80’lerin iğne ve yamalarıyla süslenmiş ikonik kırmızı deri ceketi ile görüyoruz.

Kıdemli yaratıcı yönetmen Jean-François Dugas, Oyunlar giderek daha fazla olaylar, sezon geçişleri ve ezilecek yeni şeyler ile bizi geri çekmeye çalışıyor, ancak Galaksinin Koruyucuları hayatınızı yutmak istemiyor. Kıdemli oyun direktörü Patrick Fortier, “Dürüst olmak gerekirse, trendlere bakmıyorduk” diye ekliyor. “Oturmaya başladığımızda, sadece ne yapmaktan hoşlandığımıza bakıyorduk dedi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler