Çarşamba, Nisan 24, 2024

Marvel’s Midnight Suns için Yeni Bir Video Geldi ve Çıkış Tarihi Netleşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk kez 2021 yılında duyurulan yeni Marvel oyunu, Marvel’s Midnight Suns bir türlü çıkış yapamadı. Aslında oyun Mart ayında gelecek deniyordu ama yapımın ertelendiği haberi de hemen peşi sıra gelmişti.

Şimdi ise Summer Game Fest 22 kapsamında yapımdan yeni bir video yayınlandı. Aynı zamanda çıkış tarihi kesinlik kazanmış oldu. Tabii ki son anda bir erteleme haberi gelmezse.

Marvel’s Midnight Suns Ne Zaman Çıkacak?

Oyun için paylaşılan yeni video ve detaylara geçmeden önce, yapımın çıkış tarihini bir hatırlayalım. Son açıklamaya göre oyun 7 Ekim 2022 tarihinde çıkış yapacak. Hem konsollar için hem de Pc için gelecek olan yapım, birçok Marvel karakterine de yer verecek.

Yeni yayınlanan videoya baktığımız zaman da Marvel’s Midnight Suns yapımında yer alan tarafları daha iyi anlayabiliyoruz. Videoda Venom’un Lilith tarafından ele geçirildiği ve kötüler tarafına çekildiğini görüyoruz.

Marvel's Midnight Suns

Ayrıca yine Lilith tarafından değiştirilmiş Hulk karakteri de karşımıza çıkıyor. Buradan anladığımız Hulk kötü tarafta yer alacak.

Lilith’i durduracak olan ekibin başında ise Spider-Man olacak. Zaten paylaşılan videoda da detaylar gösterilmiş durumda.

Artık çıkış tarihini beklediğimiz oyunun son videosunu da haberimize ekleyelim. Yeni detaylar açıklanmaya devam ettikçe biz de bilgi vermeye devam ederiz. Özellikle PC sürümü için detaylı sistem gereksinimlerini bekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler