Salı, Ekim 22, 2024

Marvel’s Spider-Man 2 için Oynanış Görüntüleri Geldi

Marvel yapımlarının en iddialı oyunlarından biri olan Spider-Man serisi için beklenen zaman yaklaşıyor. Seriye eklenecek olan yeni oyun Spider-Man 2 olarak karşımıza çıkacak.

İlk etapta PS5’e özel olarak kalacak olan oyun için yayınlanan yeni video, oynanış görüntülerini de içerisinde barındırıyor. Yayınlanan yeni videodan ve oyun için ortaya çıkmış olan yeni detaylardan söz edelim.

Spider-Man 2 İddialı Geliyor

Oynanış videosuna baktığımız zaman, oyunun bir hayli detaylı ve aksiyon yönünden zengin olacağını görüyoruz. Yeni mutantlar, çok daha dinamik bir çevre ve kostümler arasında hızlı geçiş yapma gibi farkları göreceğiz.

Bunun yanında oyunun grafiklerine de söylenecek söz olmadığı yorumunu yapabiliriz. Zaten Marvel’s Spider-Man yapımlarında grafiksel açıdan iddialı oyunlar bizleri karşılıyordu.

BENZER:  Ping Düşürme Programı

YouTube video

Spider-Man 2 yani serinin üçüncü oyunu da bu konuda bir hayli iddialı olacak onu anlamış olduk. Oyunun PS5 dışına çıkıp çıkmayacağını ise zaman gösterecek. Şu an için yapımın PS5 dışına çıkması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyebiliriz. Fakat sonrasında işler değişir mi oyun yeniden PC dünyası için revize edilir mi bilinmez.

Tüm bu iddialı yapısıyla beraber yapım, 20 Ekim tarihinde piyasadaki yerini almış olacak. Şimdilik sizi yeni video ile baş başa bırakalım. Unutmadan oyun hakkında yorumlarınızı da bekleriz. Hemen aşağıdan Spider-Man 2 için görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler