Çarşamba, Haziran 26, 2024

Marvel’s Spider-Man 3 için Ekran Görüntüleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaşanan hack saldırısından sonra, kısa sürede toparlayan ve projelerini geliştirmeye devam eden Insomniac, çok kısa süre içerisinde yeni duyurular yapmaya hazırlanıyor. Firmanın en çok beklenen duyurusu ise tabii ki Marvel’s Spider-Man 3. Sony tarafından yayınlanacak olan devam serisi, en iddialı Marvel oyunlarından da biri olacak. Oyun ne zaman duyurulacak hala net değiliz ama şu var ki yapımdan yeni ekran görüntüleri sızmaya başladı.

Marvel’s Spider-Man 3 Ekran Görüntüleri Sızdı

X platformu üzerinden yayınlanan sızıntılara göre yeni oyun mevcut olan yapımla büyük oranda benzerlikler gösterecek. Özellikle grafikler ve oyun atmosferi konusunda yeni yapım, mevcut oyuna bir hayli benzeyecek gibi duruyor.

Görsellerde asıl dikkat çeken şey ise yeni karakter. Görüntülerde yer alan karakter Cindy Moon. Muhtemelen oyunda da bu karakteri kontrol edebiliyor olacağız. Tabii ki ana karakterimiz de yerini koruyacak.

Marvel’s Spider-Man 3

Şimdilik sızan ekran görüntüleriyle yetinmemiz gereken Marvel’s Spider-Man 3 ne zaman çıkacak belli değil. Oyunun ilk etapta yine PS konsollara özel olarak kalacağını da ekleyelim.

Fakat geliştirici ekip sonradan bu yapımı da PC için uyarlayıp yeniden yayınlayacak. Aynı durum Marvel’s Spider-Man 2 için de geçerli. İkinci oyunun PC sürümü şu an için geliştirilme sürecinde. Muhtemelen üçüncü oyun gelmeden önce, mevcut en güncel oyun Marvel’s Spider-Man 2’nin PC sürümünü göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler