Cuma, Nisan 19, 2024

Marvel’s Spider-Man Remastered Fırtına Gibi Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel’s Spider-Man Remastered, kısa süre önce çıkış yaptı. Oyun daha çıkış yaptığı gün ses getirmeyi başardı. PC platformunda nasıl karşılanacak derken, beklenmeyecek kadar yüksek ilgi gösterildiği gördük.

Son açıklanan listelerde de oyuna gösterilen ilgi somut olarak kanıtlanmış oldu. Öyle ki oyun hem eş zamanlı oyuncu sayısında rekor seviyelere kadar ulaştı hem de yapımın en çok satanlar listesine girdiğini gördük.

Marvel’s Spider-Man Remastered, En Çok Satanlar Listesinde

Steam tarafından haftalık olarak yayınlanan en çok satanlar listesini kontrol ettiğimiz zaman yeni Spider Man oyununun listeye ikinci sıradan girdiğini görüyoruz.

Yine birinci sırada Steam Deck var. Şahsen ben Steam Deck’i hesaba katmıyorum. Bu yüzden Marvel’s Spider-Man Remastered zirvede diyebilirim.

Üçüncü sırada ise yine oyunun bir paketinin yer aldığını görüyoruz. En çok satanlar listesinde yerini alan yapımın, bahsettiğim gibi eş zamanlı oyuncu sayısında da başarısı büyük.

Marvel’s Spider-Man Remastered

Oyun, 66.436 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Bu yeni bir rekor değil. God of War, 75.529 eş zamanlı oyuncu sayısı ile hala lider ama bu sayılar bize gösteriyor ki Spider-Man Remastered, PC platformunda da başarıyı yakaladı.

Açıkçası önce God of War için PC platformunda istenenin elde edilmesi, sonrasında PlayStation özel oyunken bilgisayara gelen Spider Man yapımında da benzer bir başarı yakalanması, işleri biraz değiştirebilir.

Sony, bu başarılardan sonra PC platformu için de yeni kararlara imza atabilir. Artık onu zamanla göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler