Cuma, Mart 29, 2024

Hogwarts Legacy Çıkış Tarihi Değişti! Erteleme Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir beklenen ve Harry Potter efsanesinin evreninde geçeceği bilinen Hogwarts Legacy oyunu için bir kötü haber daha geldi.

Öyle ki son yapılan haberle beraber oyunun ertelendiği duyuruldu. Neyse ki bu kez sadece erteleme haberi ile karşı karşıya değiliz. Ertelemenin duyurulmasının ardından oyunun yeni çıkış tarihi için de bilgi verildi.

Yeni bir erteleme olmazsa, bu kez oyunun 2023 yılında çıkış yaptığını göreceğiz. Hatta gün bile belli.

Hogwarts Legacy, Önümüzdeki Yıla Kaldı

Warner Bros. Interactive Entertainment yayıncılığında karşımıza çıkacak olan oyun, 10 Şubat 2023 tarihinde çıkış yapacak.

Oyun sadece PC için değil, konsollar için de gelecek. Hem eski nesil hem de yeni nesil konsollar için yayınlandığını göreceğiz.

Peki oyun neden ertelendi? Ben söylemeden bunun cevabını veren çok kişi olmuştur. Yine tahmin edebileceğiniz gibi gerekçe daha iyi bir oyun sunmak.

Hogwarts Legacy

Gelinen aşamada oyunun henüz istenen deneyim seviyesine ulaşmadığı bunun için geliştirmelerin devam edeceği söylendi.

Harry Potter evrenini bir oyuna aktarmak ve bunu başarılı bir şekilde işlemek çok kolay değil ama oyunun bu kadar gecikiyor olması da çok iyi bir durum değil.

Benzer haberleri çok sık bir şekilde duymaya başladık. 2022 yılında çıkacak birçok benzer yapımdan erteleme haberleri peşi sıra gelmiş durumda. Bakalım Hogwarts Legacy için süreç nasıl işleyecek göreceğiz. Yeni bir erteleme haberi görmemek dileğiyle diyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler