Çarşamba, Nisan 24, 2024

Call of Duty Modern Warfare 2 Beta Test Tarihleri Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty Modern Warfare 2, tanıtımda söylenene göre Call of Duty serisinin yeni bir döneme girmesini sağlayacak. Çok daha gerçekçi bir oyun atmosferi elde edeceğiz. İşte bu yeni oyun atmosferinin nasıl olduğunu yakın zamanda denemek mümkün olacak. Zira Call of Duty Modern Warfare 2 beta test tarihleri açıklandı.

Hem kapalı beta testleri için hem de açık beta testleri için resmi tarihlerin duyurulduğunu gördük. Tarihler bir yana, beklendiği gibi PlayStation kullanıcılarına öncelik yapıldığını da net olarak görüyoruz.

Call of Duty Modern Warfare 2 Beta Tarihleri

Paylaşılan tarihlere baktığımız zaman, ilk betanın 16 Eylül itibariyle başlayacağını görüyoruz. İlk beta nispeten kapalı beta olacak. Çünkü PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyuncularına özel bir beta testi olduğunu göreceğiz. Üstelik bu beta testlerinde PS Plus abonelik şartı olmayacağı da açıklandı.

22 Eylül’de başlayacak ikinci beta ise PC ve Xbox kullanıcıları için sunulacak. Burada Xbox kullanıcılarının ise Xbox Live Gold üyeliğinin olması istenecek. Tüm beta tarihlerini aşağıda listeliyorum.

16 ve 17 Eylül

  • Sadece oyunu ön sipariş veren PS5 ve PS4 kullanıcılarına açık beta testleri olacak.

18 ve 20 Eylül

  • Sadece PS5 ve PS4 kullanıcıları için açık beta. Ön sipariş şartı yok.

22 ve 23 Eylül

  • Sadece oyunu ön sipariş verenler için Xbox ve PC kullanıcılarıyla beraber PlayStation kullanıcıları da katılacak.

24 ve 26 Eylül

  • Tüm platformlar için açık beta yapılacak.

Call of Duty Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 2 beta tarihleri bu şekilde. Ön sipariş ya da platform ayrımı yapmazsak beta testleri 16 Eylül ile 26 Eylül arasında düzenlenecek diyebiliyoruz. Oyun için ilk yorumlar nasıl gelecek göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler