Çarşamba, Mayıs 8, 2024

EA Games, Yeni Bir Iron Man Oyunu mu Geliştiriyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games, oyun firmaları arasında başı çekenlerinden birisi. Birçok ünlü yapımla adını duyduğumuz şirket, son zamanlarda sık sık Marvel karakterleriyle anılıyor. Yakın zamanda Black Panther karakterinin oyununu çıkaracağı iddia edilen şirket için şimdi de Iron Man oyunu yapıyor iddiası geldi.

Çoklu oyunculu değil de tek oyunculu bir oyun olacağı söylenen yeni Demir Adam yapımı için Tom Henderson tarafından da açıklamaların geldiğini gördük. Peki gerçekten böyle bir oyun geliştiriliyor mu?

EA Games Iron Man Oyunu Hakkında Ne Biliyoruz?

En iyi oyun kaynaklarından biri olan Tom Henderson iddialar üzerine bir açıklama yapmış durumda. Yeni bir Marvel oyunu üzerinde çalışıldığı ve bu oyunun Demir Adam konulu olduğunun konuşulduğunu söyleyen Tom Henderson, şimdilik iddiaların söylentiden öteye geçemediğini de belirtti.

Henüz Tom Henderson da bahsedilen oyun hakkında herhangi bir kanıt görmediğini belirtmiş.

EA Games Iron Man

Buradan anladığımız, böyle bir oyun geliştirilecek olsa da şu an projenin en temel aşamalarındadır. Henüz fikir aşamasında gibi gözüküyor. Resmi bir açıklama da herhangi bir kanıt olacak belge de yok.

EA Games imzalı yeni bir Demir Adam oyunu görüp görmeyeceğimizi zamanla öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler