Cuma, Nisan 26, 2024

World of Warcraft Mobil İptal Edildi! Peki Neden? 

Paylaş

silkroad gaminggentr

Blizzard, yaklaşık 3 sene kadar öncesinde yeni bir mobil oyun geliştirdiklerinden söz etmişti. Projenin detayları gizli tutuluyordu ama World of Warcraft mobil oyunu olarak duyurulacağı belirtilen oyunun Blizzard ve NetEase ortaklığı ile beraber geliştirildiği biliniyordu.

Oyun için çıkış açıklamasının ne zaman geleceğini beklerken, Bloomberg tarafından ortaya atılan yeni iddialara göre durum değişti. Öyle ki oyunun iptal edildiği söylendi.

World of Warcraft Mobil Oyunu Neden İptal Edildi?

Yine Bloomberg tarafından ortaya konulan bilgilere göre oyunun iptal edilme nedeni Blizzard ile NetEase arasında yaşanan mali anlaşmazlıklar. İki firmanın finansal konuda anlaşamaması oyunun geliştirme aşamalarının da durdurulmasına neden olmuş.

MMORGP türünde bir yapım olması ve World of Warcraft evrenine farklı bir zaman diliminden yaklaşmasını beklediğimiz mobil oyun için böylece umutlar biraz daha azalmış oldu.

World of Warcraft oyunu

Tabii ki şunu da belirtmek lazım ki iki firmanın konu hakkında yapacakları açıklamalar da önemli. Bir açıklama yapacaklar mı bilmiyoruz ama belki de oyunun geliştirme aşamasına ilerleyen dönemlerde devam edileceği söylenebilir.

Bu konuda yeni bir duyuru gelecek olursa yine haberlerimizde yer veririz. Şimdilik mobil World of Warcraft oyunu için durum bundan ibaret.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler