Perşembe, Nisan 18, 2024

Masaüstü için Microsoft Outlook’a “Metin Önerileri” Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, Mayıs 2020’den beri Outlook.com’da otomatik e-posta tamamlama özelliğine sahipti ve Eylül ayında bunu Outlook Masaüstü’ne getirme sözü verdi. Microsoft, metin tahminleri özelliklerinin, bağlama ve makine öğrenimine dayalı olarak daha sonra yazmak isteyebileceğiniz metni önereceğini ve e-postalara daha hızlı yanıt vermenizi sağlayarak size zaman kazandıracağını söylüyor.

Şimdi ise Microsoft Admin Center, yöneticilere özelliğin Ocak ve Şubat 2021’de Masaüstü ve Mobil kullanıcılara sunulmaya başlayacağını bildirdi.Masaüstünde, Sekme tuşuna basarak size sunulan önerileri kabul edebilirsiniz.

Outlook for Mobile
Masaüstü için Microsoft Outlook'a "Metin Önerileri" Geliyor! 2

Outlook metin önerileri yalnızca masaüstü platformuna değil, mobil platforma da gelecek ve önerileri kabul etmek için yana kaydırmanız yeterli olacak. Bu özellik gelen güncelleme ile varsayılan olarak etkinleştirilecektir, ancak Ayarlar bölümünde devre dışı bırakılabilir. Zamandan tasarruf etme ve yazım hatalarını azaltma potansiyeline sahiptir, ancak biz de bekleyebileceğimiz birkaç komik sonuç örneğini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler