Çarşamba, Nisan 24, 2024

Meizu 16T Çıkış Tarihi Resmiyet Kazandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meizu, amiral gemisi akıllı telefon modelleri için güncelleme yapacak. Markanın yeni akıllı telefon modelinin Meizu 16T adıyla anılması bekleniyor.

Amiral gemisi serilerine dahil olması beklenen yeni seri akıllı telefonların ne zaman tanıtılacağı da sonunda ortaya çıktı. Meizu tarafından özel bir etkinlikle duyurulacak olan telefonları önümüzdeki ay göreceğiz.

Meizu 16T İddialı Gelecek

Yeni akıllı telefonların tanıtım tarihinin 23 Ekim olduğu açıklandı. Ekim ayının sonlarına doğru Pekin’de düzenlenecek olan özel bir etkinlikle beraber tanıtılacak olan Meizu 16T modelinin yine bu sene içerisinde satışa çıkması bekleniyor.

Meizu 16T amiral gemisi akıllı telefon modelinin özelliklerine gelecek olursak, Snapdragon 855 işlemcileriyle karşı karşıya kalacağız. 7 nm üretim sürecinden çıkan yeni işlemci modellerinin teknik açıdan fark sunan modellerden biri olması bekleniyor.

Meizu 16T

Öyle ki işlemci performansını destekleyecek olan 8 GB RAM miktarını göreceğiz. 6.5 inçlik OLED ekran panelleri, Full HD+ çözünürlük değeri gibi ekran özellikleriyle öne çıkacak olan akıllı telefonların arka kısımda 3 arka kamerası bulunacak.

12 MP + 10 MP +5 MP kamera diziliminin sunulacağı Meizu 16T modelinin fiyatı ise henüz belli değil. Fiyatlar için tanıtımı beklemek gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler