Çarşamba, Nisan 24, 2024

Merakla Beklenen Euro Truck Simulator 3 Çıkacak mı ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Euro Truck Simulator 3 çıkacak mı ? sorusu şu sıralar çok fazla dile getirilmeye başlandı. Özellikle forumlarda ve bize göndermiş olduğunuz konvoydan sonraki mesajlarda artık cevaplanması gerektiğini düşünerek ETS 3‘ün çıkıp çıkmayacağını tüm belgeleriyle açıkladık.

“Euro Truck Simulator 3’ü Çok Bekleriz”

Neden çok bekleriz ? ETS 2 malumunuz şuanda hem multiplayer hem de single player olarak oynanmaya devam ediliyor. Günlük rutin kontrollerimizi yaptığımız ETS 2 Multiplayer serverlarında minimum 4 bin kişi anlık olarak oynuyor. Bu bir kenara dursun, 2012 yılında çıkan ETS 2 oyunu şimdiye kadar 21 farklı güncelleme aldı. Gerek İskandinavya, gerek diğer DLC’ler hala bizlerle buluşmaya devam ediyor. Özellikle çok yakında yayınlanacak olan ETS 2 Fransa paketi ile yeni bir haritaya kavuşacağız.

Peki bu gelen güncellemeler bize neyi ifade ediyor ? ETS yapımcıları şuanda hiçbir şekilde Euro Truck Simulator 3 için geliştirmelerde bulunmuyor. SCS Software yapımcılarından bu konu ile ilgili de en ufak bir açıklama yapılmadığı gibi, şuanda alan memnun – veren memnun mantığında hareket ediliyor.

ets-3-cikacak-mi
Peki Ne Zaman Çıkacak ETS 3 ?

ETS 3 için World Gaming’de ufak bir detay yakaladım bugün. ETS 3 hakkında henüz bir çıkış tarihi söylemek erken. Ancak yeni versiyonun 2018 yılında piyasada olacağı belirtiliyor. Bu yıla kadar ETS 2 toplamda 4 büyük güncelleme ve 16 küçük güncelleme daha alacak. Hatta ETS 3‘te bizleri entegre olarak gelecek bir multiplayer sistemi bekliyor olacak.

Euro Truck Simulator‘ü multiplayer olarak oynayanlar bilir; oyuna bağlanırken World of Trucks adı altında bağlanıyoruz. Bu platform ETS‘nin en geniş paketi olacağı ve tüm dünya haritalarının da yer alacağı konuşuluyor.

Toparlayacak olursak ETS 3‘ü 2018’den önce beklemek büyük bir yanlış olur. O yüzden biz konvoylarımızı güzel güzel çekmeye devam edelim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

25 YORUMLAR

  1. Hocam adamlar niye yenisini çıkartsın ki hem gerekte yok bence grafkler zaten yi he onu yapcaklarına artık otobüs oyununa yönelmeliler bence..

  2. Hocam Euro Truck Simulator 3’e bence otobüs de eklemeleri lazım. Şöyle bir mercedes travego eklesinler de bizim yeğenler otobüs otobüs diye ölüyor oynasın şu cocuklar.

  3. Arkadaşlr oyunu crackleyip veya normal satın aldığınızda internet tarıyıcınızdan ets mp dosyasını indiripde multiplayer olarak oynarsınız

  4. bencede gerek yok insanlar 40 tlye ETS2 alıyorlar bide üstüne 200 tllik bütün dlcleri alıyolar şimdi 240TL boşunamı gitçek ETS3 çıkınca insanlar o kadar çalışıyo emekleri boşamı düşecek zaten oyun grafikleri muhteşem düşük ayarlarda bile hata yok bug yok ne gerel var ETS3 e

  5. ETS 3 çıkacağını sanmam eğer çıkacak olsaydı SCS güncellemeleri yada DLCleri bırakıp ETS3 için uğraşacaktı ki ztn gerek yok otobüs derseniz Euro Coach Simulator (ECS) ETS2ye DLC olarak gelecek ama ne zaman bilmem ama bu yıl olmayacağını sanmam otobüs modu ile yolcu modu indirip oyunda otobüs kullanabilirsiniz onun dışında ETS2de zengin olunca tüm araçları alsanızda lvl 300 olursa ve tüm tecrübe açsanızda sıkılmadan oynayacağınız bir oyun zaten TruckerMP ile online oynamakta mümkün zaten 2 3 güncelleme sonra grafik, gölgeler ve ışıklandırma iyileştirmesi geliyor. Ztn Fmod güncellemede gelecek açılır cam ile beraber lafın kısası ETS 3 beklemeyin ne şimdi nede 10 sene sonra. Geç yazdıysam kusura bakmayın kendi fikrimi belirtmek istedim.

  6. aga ets 3 e gerek yok ets 2 baya iyi grafikleri işte çevre sesi tırları modifiye etme tarzı çok iyi sadece odalar fazlalaşsa iyi olur 4 bin değilde en azından o. 6 olsa daha iyi olur bide adminler fazlalaşsın haksız yere ban yedim yada daha adil olanlar admin olsun yani 150 tl verdik ets 3 artık abartı olur gerek yok ama otobüs olabilir farklı bir isimle ben her zaman memnunum ets 2 den 200 tl olsa gene verirdim ellerinize sağlık uğraşanlar için daha ne olsun ets 2 gibisi varmı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler